Elektronik til børn - Blondetoner
Mor og barn Sponsoreret

Elektronik til børn

Annonce.

Jeg ved ikke med jer, men her hjemme der hitter alt elektronik og det gælder både os og børnene. Indtil nu har det været svært at få lov at have sin Iphone, fjernbetjening, tablet og computer for sig selv, da pigerne har fået lidt ejerfornemmelse. De lærer vel af de voksne og af den digitaliserede verden vi lever i. Så det er vel egentlig ikke så underligt, de også vil være med og de ser jo både Jon og jeg benytte elektronik flere gange om dagen. De kopiere alt hvad vi gør og rollelege er for de fleste børn et hit. Hverend de ser os lave kaffe, snakke i telefon eller skrue på skruemaskine, så prøver de at efterligne og gøre præcis det samme, gerne så virkelighedstro som muligt. Det har haft sin pris skulle jeg hilse og sige og der er røget et par skærme med tiden. Det er vist ikke kun herhjemme det er sådan det foregår, for jeg har da veninder der oplever præcis det samme, så vi må bare sande, at vores børn er vilde med elektronik.

Der er godt nyt til alle de forældre der har elektronikglade børn, for Kidz Delight har lavet en række elektroniske gadgets, der helt sikkert vil glæde de fleste og måske det så gør, at vi forældre kan få vores ting i fred, det må tiden vise:). Alle produkterne er skabt på baggrund af de små eksperters egne ønsker og behov. Alle sanser kommer i spil og det styrker samtidig børnenes motoriske udvikling på en sjov måde gennem farver, lyd og lys. Så ikke nok med at børnene føler de får deres eget elektronik, så er det også en god mulighed for, at have det sjovt og lære noget på samme tid, da produkterne interagere med børnene og lærer dem tal, numre og lignende.

De smarte gadgets findes under serien der heder Tech Too og i kan se hele udvalget her . Serien består af en bred vifte af interaktivt legetøj med så virkelighedstro high-tech udseende som muligt og henvender sig til børn i alderen 1-6 år, alt efter hvilken model der er tale om. Produkter er SÆRLIGT kendt for deres specialudviklede lyde, som både er behagelige for forældrene og børnene.

Jeg tænker det er en oplagt julegaveidé, for det er jo ved at være den tid på året. Priserne er meget overkommelige, så de fleste kan være med. Så hvis du også synes dit barn skal have sin første smartphone, smartwatch, tablet eller en af de andre fine gadets så tag it kig på produkterne fra Kidz delight.

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Vinterens sko og støvler med op til 30% rabat - Blondetoner
  november 6, 2016 at 4:07 pm

  […] i har elektronikglade børn, så tjek indlægget her – også gode bud på […]

 • Reply
  Mini voksne med attitude - Blondetoner
  november 23, 2016 at 3:02 pm

  […] skrev et lidt længere indlæg om Kidz delight og deres elektronik gadgets til børn i indlægget her. Et sjovt element for de små, der er glade for legetøj, der spiller og siger lyde og aktivt kan […]

 • Skriv kommentar