Efterårsmode med procenter - Blondetoner
Mode og livsstil

Efterårsmode med procenter

Reklame

efteraarsmode_med-procenter

Nu kan det godt være jeg befinder mig i sydens sol, med ekstremt dårligt internet og 37 grader, men jeg kan dog komme på bloggen i ny og næ, præcis som nu hvor pigerne sover lur i skyggen. I morgen går turen hjemover, med en enkelt overnatning i Bremen, så er vores 14 dages ferie også ved at være opbrugt. Mandag rammer virkeligheden og hverdagen igen, så det er om at nyde de sdste par dage og i dag er sidste dag ved poolen..

Ikke destro mindre kan jeg ikke lade være med at lurer lidt på den fine efterårsmode, for det er jo netop her i August mange af de fine AW16 kollektioner rammer butikkerne.

Bedst af alt er det, når man kan finde fine efterårsstyles med lidt gode procenter og det er netop hvad i finder lige HER – mange af varerene er spritnye fra AW16, så de har netop ramt hylderne og derfor er det også kortvarigt de er nedsat. I finder mærker som Ganni, Ilse jacobsen, selected femme, By Malene Birger, Gant, Saint tropez, Billi bi, Getusz, Ralph Lauren og mange flere. Så hvis i skal gøre et kup på nogle lækre efterårs styles, så kan det være en god ide at være lidt hurtig, for flere styles ryger hurtigt. Udover nye AW16 styles finder i også en masse fine sæsonvarer nedsat med optil 50% så det er også værd at tage med.

Alt på ovenstående billede finder i HER – desværre rakte mit internet ikke til at give jer direkte link til det hele, så jeg håber det kan lade sig gøre at finde de forskellige ting:)

God eftermiddag og god shoppelyst

(Indlægget indeholder affiliate links)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Grønne fingre og en have for børn... - Blondetoner
  august 29, 2016 at 7:42 pm

  […] ikke i allerede har luret, så kan i netop nu finde lækre efterårsfund til gode priser her og ellers giver jeg et bud på den perfekte familiebil til dig der gerne vil gøre det nemmere for […]

 • Reply
  Onsdag, succes og om at være stolt. - Blondetoner
  august 31, 2016 at 11:37 am

  […] Når ja, hvis i missede det i går og mangler lidt lækkert til boligen, så tjek lige indlægget her, der er nemlig en rabatkode med -25% som gælder ALT hos moodings. Ellers er der også en masse fin efteråsmode med gode procenter her […]

 • Reply
  Christine
  september 15, 2016 at 9:01 am

  Ved du mon, hvor den fine strik er fra? Kan ikke finde den derinde 🙁

  • Reply
   Camilla
   september 15, 2016 at 10:43 am

   Åhhh mine links come aldrig med desværre.. det beklager jeg.. men tror også den røg hurtigt.. men noget siger mig det enten var fra Gestuz eller Malene Birger.. psst.. boozt har 20% på alle strik og kjoler i dag:)

  Skriv kommentar