Efterårsferie og girls night out - Blondetoner
Hverdagsglimt

Efterårsferie og girls night out

Så blev det endnu engang fredag, men en fredag lidt bedre end de andre. Vi har nemlig skudt gang i efterårsferien. Jo tættere man kommer på ferie, jo mere føler man også man har brug for det. Det er som om, at man mentalt forbereder sig på at man skal ned i gear og der er jeg lige nu. Det bliver rart med en uges ferie og pigerne har glædet sig helt vildt. Mest af alt fordi vi skal i sommerhus med Jons familie, så det bliver med farmor, moster, onkel og alle kusinerne. Det er noget af en tøseflok på den side af familien, så der skal nok blive knald på.

I morgen suser vi mod det Jydske og håber på smukt efterårsvejr, der kan indbyde til nogle lange gåture. Jeg tænker vi både skal ud til vandet og selvfølgelig nogle ture i skoven. Hvis ikke vejret er med os, så er det heldigvis et ret stort sommerhus og som bonus er der indendørs swimmingpool, hvor børnene kan få lov at pjaske rundt. Vi har ikke planlagt en masse ture, vi tager det som det kommer og jeg har da også en ide om at jeg skal ud og løbe et par ture og måske få tid til at læse lidt i en god bog. Ellers er der lagt op til ren hygge, god mad og lidt vinno når børnene er puttet.

For lige at skyde ferien ordentligt igang, skal jeg ud og spise med en god veninde i aften og så skal vi ud og have et par drinks eller 3 og bare tøsehygge.

Til alle jer der holder efterårsferie, nyd det og hvis man mangler inspiration til at komme lidt væk så kan i læse med her.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar