Efterårs nyheder fra Nilens jord - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Efterårs nyheder fra Nilens jord

image

Hvem vil ikke gerne gå efteråret i møde med en fejlfri teint, smukke negle i efterårets lækre farver og  perfekt markerede bryn? Det tror jeg langt de fleste gerne vil:)

Nu hvor jeg efterhånden har fået groet mig nogle ret lange negle, vel og mærket med et godt lag forstærkning på, så er det vel på sin plads at have et par fine neglelakker i skabet. Noget jeg aldrig rigtig har gjort mig i før, da mine negle ikke var noget jeg ville vise frem.

Det vil jeg gerne nu og hvad er mere passende end de nye efterårs lakker fra Nilens jord, et af favoritmærker inden for kosmetik her hjemme. Jeg var så heldig at være inviteret til et lille event med Nilens jord, hvor netop alle de fine efteråsnyheder blev præsenteret.

Udover de fine lakker er Nilens jord kommet  med et par lækre nyheder.

Mineral foundation i både løs og kompakt form, hver i sær i 4 forskellige nuancer. Det er en smagssag om man er til det ene eller andet, men fælles for dem begge er at de lægger sig fint på huden og det gode ved mineralpudder er at det arbejder sig ind i huden, så man undgår det meget tørre pudrede look.

Endnu en lækker nyhed og noget som jeg personligt har manglet, i deres ellers meget fyldestgørende produktsortiment, nemlig noget til brynene. Hele 3 produkter er det blevet til, der til sammen udgør det perfekte kit, til smukke bryn. Først en brypudder, der får brynene til at synes mere fyldige og netop denne afprøvede jeg selv og den kan anbefales. Selv har jeg ikke ret meget bryn og farven er ikke ret tydelig, så den er god til at fylde og forme brynene. Den kommer i to forskellige nuancer. Ligeledes er de kommer med en brow liner, der er god til at inramme og definere brynene og kan fint kombineres med brynpudderen. Sidst men ikke mindst, så er de kommet med en brow fix, en gel, der kan bruges til at forme og fastholde brynenes form hele dagen.

 Neglelakkerne er som sådan ikke noget nyt, men farverne er helt nye og har sammen med de andre lækkerier ramt hylderne her i september måned. Fælles for de nye farver er, at de alle repræsentere efteråret på bedste vis, i en kombination af metalliske, dusede og glansfulde farver. Fokus er lagt på maksimal holdbarhed  og dækevne.

Generelt er jeg en sucker for Nilens jord lækre kosmetikprodukter, da de benytter de bedste ingredienser og undgår overflødige og potientielt skadelige stoffer. Alle deres produkter er uden parabener, parfume og nano, så de kan bruges med god samvittighed. Specielt efter at have fået børn er jeg blevet langt mere bevidst omkring hvilke produkter jeg benytter og der er Nilens jord et af favoritmærkerne hvad angår kosmetik.

En ting er sikkert, jeg vil gå efterår og vinter i møde med disse fine lakker.

image

Fra venstre ses farverne: Dark sand no. 664, Midnight no. 659, Eden no. 650 og Mauvi no. 668

XX

Camilla

(Reklame)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Kamilla Brun
  september 28, 2015 at 7:04 pm

  Virkelig smukke lakker! Er hel vild med nr. 664 Dark Sand! 🙂

  • Reply
   blonde toner
   september 29, 2015 at 3:28 pm

   ja det er altså nogle virkelig lækre farver de er kommet med:)

  Skriv kommentar