Efterårs lækkerier når det er bedst.. - Blondetoner
Mode og livsstil

Efterårs lækkerier når det er bedst..

Hvis der er noget jeg godt kan lide ved efteråret, så er det alle de skønne styles der rammer hylderne. jeg har en svaghed for striktrøjer og lange cardigans og så kan vi bare ikke komme ud over en af mine yndlings designere Malene Birger. Hun formår bare at levere den ene skønne kollektion efter den anden. Altid stilsikker og i bedste kvalitet. kollektionen bære præg af fine prints, lækre lædervare og så høre uld jo årstiden til, så det kan vi selvfølglige ikke komme uden om

Jeg har allerede været nødsaget til at forkæle mig selv med et par fine sager fra dette års AW15 kollektion. det blev til den fine tunika g de smukke sorte sko, der passer til en hver lejlighed og så er de bare så fine i den shiny overflade.

Jeg overvejer meget om den fine sorte taske skal en tur herhjem og bo, den vil være perfekt  som taske til studie. Den er rummelig og med god plads til computer og bøger og så gør det bestemt ikke noget at den er rigtig pæn.

Jeg har samlet en lille collage over mine favoritter, hvoraf de sorte sko og den fine skjorte/tunika er det som jeg viste frem her på bloggen i sidste uge. Det fineste sæt.

malenebirgeraw15

Lang cardigan KLIK HER // Taske KLIK HER  //  Sorte sko KLIK HER // Tunika KLIK HER // sneakers KLIK HER  // Grå lang trøje KLIK HER  // Tørklæde KLIK HER

– God shoppelyst –

(Indlægget kan indeholde affiliate links)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar