Drænet for energi og mangel på kontrol - Blondetoner
Hverdagsglimt

Drænet for energi og mangel på kontrol

Hvordan kan man nå til søndag aften og bare føle sig træt og drænet for energi. Hvis du spørger mig hvad vi har lavet henover weekenden, så er det ikke fordi listen er lang og trættende, tværtimod, så har vi faktisk ikke haft de store planer, men alligevel føler jeg bare slet ikke jeg har slappet af og ladet op til en ny uge og som den kontrolfreak jeg vist nok er så må jeg bare sande at alt form for kontrol i øjeblikket er ude af mine hænder og det piner mig, i den grad.

I skrivende stund ligger jeg på sofaen, mens Jon læser godnat historie for Vigga. Molly er netop puttet for natten, efter begge piger har været i fælles karbad. Apropos, der skal vi vist have to badekar snart, for de er vist ved at være for store til at dele et lille flexi badekar. Jeg har i så lang tid, sagt til mig selv, at nu skal vi have det købt og hver gang jeg rammer en eller anden form for butik, der forhandler den slags, så glemmer jeg det. Kender i det og når jeg så er kommet hjem, med alt andet end hvad der var nødvendigt, så går det op for mig. Sådan er det vist med flere ting her hjemme:).

Vi har som sagt ikke foretaget det store, så fysisk er det bestemt ikke fordi jeg er blevet overbelastet, hvis bare det var derfor, men nej jeg kunne godt trænge til en tur i fitness, er faldet lidt af på den, på det seneste. Det irriterer mig i den grad og jeg skal altså lige mande mig op til at komme tilbage i en god rytme. Jeg kommer afsted en gang om ugen til dans, men det er altså ikke helt godt nok i min verden. Det er vist en helt anden snak og jeg må bare sande, at der lige i øjeblikket sker en helt masse ting omkring os og som i kunne læse her, så er min hverdag ikke altid lige let og overskuddet er bestemt ikke hvad det burde være.

Sommerhuset er sat til salg, det kan i læse mere om i indlægget her, der ligger nemlig en helt masse overvejelser bag og en masse tanker og drømme for fremtiden, så bestemt ikke en nem belsutning. En proces der fylder en del i mit hoved og ja jeg ville lyve hvis ikke jeg sagde det er en smule hårdt, men det vil jeg ikke engang komme nærmere ind på i dette indlæg, for det er ikke helt gået som forventet indtil nu og jeg må bare acceptere jeg ikke kan kontrollere alle ting. Som jeg vist nok også har skrevet før, så er jeg den tænksomme type og jeg vender og drejer det meste og tolker ofte lidt for meget. Det gør også jeg ofte går unødigt rundt og bekymre mig og det tager på energien. Hvis bare man kunne lukke af for sine tanker og følelser engang imellem, så tror jeg det ville være en smule lettere, eller?

I aften er dedikeret til min sofa og så vil jeg prøve ike at lade tankerne tage over og bare slappe af. Jeg har vist nok et afsnit, eller to af Gossip Girl, det skriger efter at blive set. Er jeg den eneste der er blevet helt besat af den serie;)

Selvom weekenden ikke har været som håbet, så er det skønt med to små guldklumper der bare tager tingene som de kommer og det meste med et smil. Det kunne jeg og mange andre sikker lære meget af. Godt det er en kort uge vi har i vente, det gær det lidt mere overkommeligt at det er mandag i morgen..

God søndag aften til jer.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Christina Zimling
  maj 1, 2016 at 6:58 pm

  Jeg er bestemt ikke kommet med på bølgen med at læse blogs, har da selvfølgelig gået ind og læst enkelte indlæg hvis jeg er faldet over noget som har interesseret mig eller jeg er faldet over det på en eller anden måde og nu finder jeg så mig selv vende tilbage til flere og flere af dine skriv. Du rammer en masse i mig fordi du er så hudløs ærlig om hvordan du har det og jeg kan se så meget af mine karaktertræk beskrevet i dine skriv. Jeg beundre din ærlighed! Jeg har før kommenteret på flere af dine sidste indlæg og efter at have læst dette, så ville jeg bare lige nævne Body sds, har du prøvet den form for behandling? Den er jeg midt i mit eget uforklarlige uro og utilpashed blevet rigtig glad for. Vil rigtig gerne anbefale dig den dejligste dame hvis du vil?

  • Reply
   Camilla
   maj 2, 2016 at 8:34 am

   Christina,

   Tak, tak fordi jeg an vågne op til sådan en køn besked på bloggen her til formiddag. Jeg er glad for du rent faktisk føler du får lidt ud af at læse med og jeg prøver at være mig, så meget det nu er muligt, selvfølgelig med privatlivets respekt. Men igen det hele er ikke lutter lagkage og en dans på roser og disse øjeblikke er mindst lige så vigtige at dele, så derfor gør jeg det. Det giver mig en form for ro at få sat ord på:)

   Jeg har for mange år siden gået til Body sds og det var min redning og flere har anbefalet mig det denne gang. Jeg må dog være ærlig og sige, jeg synes det er en dyr omgang, så der skal graves dybt, men du har ret, det er godt at gøre

   Endnu engang TAK og dejligt du vil læse med – rigtig dejlig solskinsmandag til dig

  Skriv kommentar