Dødsfald, sleep over og Date Night - Blondetoner
Hverdagsglimt

Dødsfald, sleep over og Date Night

image

Solen skinner og det dufter lidt af forår uden for. Tidligere var vi på legepladsen med pigerne, hvor termotøjet blev taget i brug, godt nok med en varm trøje under, men ellers er det jo skønt at komme af med de klodsede flyverdragter, i sær når man er så lille som Molly og kun lige har lært at gå, der er der ikke meget bevægelighed i sådan en flyverdragt.

I skrivende stund ligger jeg på sofaen med benene oppe og nyder freden og roen, meget sjældent det sker. Har netop sendt Jon afsted til Holbæk med begge piger og en mindre oppakning. Pigerne skal sove hos faster Nadia, hvor kusinerne glæder sig meget til at de kommer og overnatter, så jeg håber de får en god oplevelse, alle parter. Jeg er altid lidt nervøs når de skal passes ude med overnatning, da det høre sjældenhederne til, men jeg har sagt til mig selv at jeg skal slappe af og nyde en børnefri aften i selskab med min skønne mand. Det må siges at være tiltrængt.

Dagen startede meget trist, med en sms om dødsfald på Jons side af familien, så noget er jo aldrig rart, men det er ikke noget der kommer pludseligt eller som en overraskelse, det er efter længere tids sygdom og nogle gange er det bedre en person får fred, frem for at blive “holdt” i live – det er i hvert fald sån jeg har det. Det kan være så hårdt, at se en syg person lide og have det rigtig skidt, så i dette tilfælde, var det måske for det bedste, selvom det kan lyde lidt hårdt. Lige meget hvad, så bliver man aldrig klar til at sige farvel til et andet menneske – man kan ikke forberede sig på at folk skal dø og personligt bliver jeg altid sentimental når så noget sker, også selv om det måske ikke er folk tæt på, det giver bare stof til eftertanke og minder mig om at leve livet, mens jeg har det. Det lyder meget klichéagtigt at sige, men det er sådan jeg har det, nok også meget en følelse der er kommet efter min mors død og meget lange sygdomsforløb. Hun sagde altid til mig at det vigtigste var man havde det godt og var glad og at livet var for kort til at gøre ting man ikke havde lyst til og det er jo så sandt som det er sagt.

Trods den meget triste nyhed fra morgenstunden, har det været en rolig lørdag og jeg vil nu hoppe i er dejligt langt bad, tage mig en kold øl og glæde mig til Date Night med Jon, hvorhenne, det vides ikke endnu.. Men hvis i har gode bud, så smid endelig en kommentar, ellers tager vi nok på Bonden og Adlen ved Kongens Nytorv:) et af mine yndlings steder i indre by.

God lørdag aften til jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar