Dobbelt op på fejring.. - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

Dobbelt op på fejring..

image

Manden min fylder år i dag og i den anledning har vi haft sommerhuset fuld af gæster, det lå jo lidt i kortene at holde det der, nu hvor det netop er blevet færdigt.. Dobbelt op på fejring, manden fylder år og sommerhuset er færdigt, så det har også været en dom for housewarming for familien

Vejrguderne var ikke helt med os, så det der med at holde det udendørs, som vi havde håber på, det måtte vi droppe og dække op inde døre. Det starter nu okay ud med lidt solskin og det har jo på intet tidspunkt været koldt, men tørvejr og let sol, blev hurtigt til skyer og regnbyger.

Nu er det ikke et kæmpe sommerhus vi har, men der er fin plads også selvom det kvadratmeter mæssigt er mindre end lejligheden, så virker det større..

Her til morgen vækkede vi farmand med morgensang – kønt lød det ikke, men må være tanken der tæller.. Lagkagerne blev bikset sammen i går aftes, med stor hjælp fra Vigga, eller det vil sige, at hun smagte mest på det:p. Jeg sørger altid for ar lave lagkagerne klar aften inden, de har godt af at trække lidt og så venter jeg altid med at pynte med flødeskum på top og sider til selve dagen, lige inden servering:)

Dagen har været super hyggelig og vi har nu smidt os i sofaen, mens begge piger sover trygt og godt. Der har været knald på hele dagen og med en masse indtryk. Så nu står den på velfortjent hygge resten af aftenen..

Det var alt for nu – god aften til jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar