Det skønneste sommerhus, nu til salg - Blondetoner
Hverdagsglimt

Det skønneste sommerhus, nu til salg

IMG_1576.JPG

I sidste uge tog vi en ret stor og ikke mindst svær beslutning om, at sætte vores højtelskede  sommerhus til salg. I kan læse indlægget her, hvis i missede det.

Der er ikke langt fra tanke til handling, for i går fik vi netop mail om, at sommerhuset er sat til salg, så nu er det officielt og dr kommer allerede nogen og kigger på det på fredag. Nu er det hele ude af vores hænder og herfra tager ejendomsmægleren over. Det er med blandede følelser, for jeg elsker oprigtigt det sted og kan næsten ikke klare tanken om, at vi måske ikke kommer til at have endnu en skøn sommer der, hvis det bliver solgt hurtigt. Mest af alt, fordi vi netop er blevet færdige med at bygge det og alt står snorlige og er præcis som vi ønsker det. Jeg kommer virkelig til at savne det, når vi ikke har det mere og området er indbegrebet af Sommerhusstemning – bedre bliver det ikke. Heldigvis tager vi alle de gode minder med os og præcis spottet på billedet er mit favoritspot.

Vi må bare nyde det, så længe vi har det. Nogle af jer har spurgt indtil, hvor i kan se sommerhuset til salg og i skal da ikke snydes. Så i får et direkte link her.

I er selvfølglig velkommen til at dele med venner og bekendte, hvis i tænker det kunne have interesse.

Husk i kan følge med på Facebook, hvis ikke vil gå glip af noget og så vil jeg da blive glad:)

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar