Det rigtige valg af overtøj til foråret.. - Blondetoner
Børnemode Mor og barn

Det rigtige valg af overtøj til foråret..

overtoej1

Så er det forhåbenligt snart tid til, at få lagt det tunge vintertøj væk og finde forårstøjet frem. For mange betyder det, at der skal investeres i ny forårsjakker eller heldragter til de små, da de formentlig ikke kan passe det fra sidste år. Der findes et hav af forskellige modeller, både hvad angår jakker og heldragter.

Har man børn der går i institution, skal man vælge praktisk og her er det godt både at have en jakke/ heldragt og et regnsæt. Derudover har vi også været rigtig glad for termotøj i overgangsperioderne. Når de er helt små, så er heldragter super gode, men ellers er to-delt sæt mere praktisk jo større de bliver og så kan det desuden bruges uafhængigt af hinanden. Til dem der står og skal have deres brøn i vuggestue/dagpleje inden længe, så har jeg samlet en lille huskeliste med alt det vi har været super glade for lige HER

Det kan anbefales at tage et kig hos Babyshop.dk de har et kæmpe udvalg af jakker, frakker, heldragter, regntøj, ja de har altså det hele og stort set alle mærker samlet på et sted. Udiver overtøj har de selvfølgelig også alt inden for tøj og man finder også de eksklusive brands her, så det er bestemt et kig hver.

Jeg har samlet mine favoritter til både de helt små og lidt større med tilhørende links under collagen, til dem der kunne være interesseret. Her hjemme går vi med nr 1 og nr 5 til Vigga og nr 5 har vi dog i en leopard model, men stadig Mini Rodini.

overtoej

// 1. Mini rodini  KLIK HER  // 2. Mini a ture  KLIK HER  // 3. Mini rodini KLIK HER // 4. Mini rodini  KLIK HER // 5. Mini a Ture anorak lyserød KLIK HER  // 6. EBBE kids  KLIK HER // 7. Molo  KLIK HER // 8. Mini a ture  KLIK HER // 9. Little Pieces  KLIK HER // 10. Molo KLIK HER // 11. Mini rodiniKLIK HER // 12. Mini rodini  KLIK HER // 13. Mini roddini  KLIK HER //

Rigtig god aften til jer og husk i kan følge bloggen på INSTAGRAM og BLOGLOVIN så bliver jeg så glad:)

 

(Indlægget indeholder affiliate links)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Kristine
  februar 24, 2015 at 10:26 pm

  Hej Camilla,
  Tusind tak for en skøn blog. Jeg er ny på siden men allerede helt solgt. Jeg har selv en lille Vigga på 1 år og de emner du tager op er super relevante.
  Min datter starter i vuggestue om lidt, og jeg ser så mange skrive om thermodragter, og jeg er lidt i tvivl om det er nødvendigt at investere i sådan en. Jeg har købt en forårsjakke til hende og hun har også en flyverdragt, og regntøj, men hvor kommer thermodragten ind, hvornår skal den på?
  Mange hilsner
  Kristine

  • Reply
   blonde toner
   februar 25, 2015 at 1:05 pm

   Hej Kristine.

   Tak for de pæne ord, det varmer at få ros for det man laver – tusind tak:) hvor hyggeligt du også har en lille Vigga der hjemme.. Jamen altså jeg har netop selv investeret i en termodragt.. Jeg synes de er super gode de dage det er lidt koldt, men igen det er en smagssag og forskelligt hvad der virker.. Vi havde så meget glæde afd en i efteråret.. men ja vi har også regntøj og jakke, men også termodragt.. så må vi se hvad der bliver brugt.. så termodragten kommer på de dage det er lidt små koldt..:)

   Du er jo velkommen til at følge bloggen på bloglovin, hvis det er noget du bruger.. der er link nederst i indlægene ellers kan du søge under “blonde toner” så kommer bloggen frem

  Skriv kommentar