Få det naturlige smukke look med Sensai - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Få det naturlige smukke look med Sensai

Jeg har aldrig været storforbruger af meget make up og slet ikke foundation. Bare ordet foundation har egentlig afskrækket mig lidt og så har jeg set nogle eksempler, hvor det er alt andet end pænt, måske nogle uheldige minder fra mine yngre dage, hvor man ofte kunne se kanten, når folk havde foundation på og ofte var det slet ikke den rigtige farve. For mig har foundation altid været en form for maske, der på ingen måde så pænt eller naturligt ud. Jeg ved det.. ret fordomsfuldt

Men men men,det høre nu fortiden til, for jeg har prøvet noget nyt, måske fordi jeg har fået mere kendskab til branchen og fordi jeg har en tidligere kollega, som har gjort mig nysgerrig på at afprøve det.

Det er ikke hvilken som helst foundation jeg har kastet mig over. Det er en flawless satin foundation fra Sensai et af de nyeste produkter i Sensai make up serien. Så med frygten for at få et maske look kastede jeg mig ud i det og nu har jeg afprøvet det et stykke tid og jeg må indrømme, at jeg er vild med det. Jeg har altid brugt lidt mineral pudder, men den her foundation gør bare noget rigtig godt. Udover at være fantastisk lækker i konsistens, så er den super nem at påføre og som navnet lidt antyder får man den her fine satin hud. Personligt synes jeg huden bevarer meget mere glød og fugt, frem for pudder, især hvis man som jeg, har tendens til lidt tør hud.

Læs også: Sådan får du nemt sund, smuk og solkysset kulør

Sensais foundations blender fint ind i huden og ensarter hudtonen på en naturlig og lækker måde, hvor man stadig bevare gløden. Jeg kan rigtig godt lide man kan justere lidt i dækkeevnen, alt efter hvor meget man påføre på huden. I hverdagen bruger jeg et meget tyndt lag, men skal jeg i byen, så får den lidt mere gas. Inden jeg påføre foundation bruger jeg Sensai glowing base, en fantastisk make up primer med perlemors pigmenter, der korrigere og udglatter hudtonen og får den til at stråle naturligt. De to produkter i en kombi er perfekte til mit behov og jeg har faktisk fået flere kommentarer efter jeg er startet med at bruge produkterne. At min hud ser så fin og frisk ud, så det er præcis hvad man gerne vil høre. Hvis det skal gå stærkt, an man sagtens blande de to produkter på håndryggen og påføre med en gang.

Læs også: I skønhedens navn “Håndcremen du ikke vil være foruden”

Som finish bruger jeg Sensai Translucent loose powder, en løs transparent pudder der reflektere lyset og fastholder ens make up, men kun et meget fint lag. Det sidste produkt i ser på billedet er suprême illuminator, man kan vel kalde det for “glød i en elegant æske” for det er netop hvad det gør. Det skaber lys og glød de steder man påføre det og kan bruges som highlighter på blandt andet kindben, næseryg, brynben og som jeg selv gør lige over overlæben. Den er perfekt at have med i tasken når man er ude og lige skal friskes op.

Kendetegnet for Sensai’s produkter er, at de bygger på Silk Drape Technology. De udvikler altså med andre ord de mest luksuriøse og fugtgivende produkter der bygger på silke ingredienser, der netop giver huden denne smukke friske glød. Ja det er luksus produkter, men i dette tilfælde går pris og kvalitet hånd i hånd. Der er ingen tvivl om, at man får det naturlige smukke look og den perfekte grund make up. Udover lækre make up produkter, laver sensai også de lækreste ansigts pleje produkter, som jeg har kastet mig over, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om.

Måske i selv skal prøve det lækre make up, eller give det i gave til en god veninde.

I kan finde meget mere info om Sensais hudplejeserie og make up her

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar