Det fineste outfit til små piger - Blondetoner
Børnemode

Det fineste outfit til små piger

Indeholder reklame.

foedselsdags-outfit

Jeg skal love for, at vi har fået en ung dame i huset, der ved hvad hun vil have og hvad hun bestemt IKKE vil have. Det gør sig mere og mere gældende, når hun skal have tøj på om morgenen. Nu skal det helst være kjole, nederdel, spænder, sløjfer, tasker, kæder, ja alt hvad der er tøset. Derfor måtte vi da også på udkig efter et fint outfit til den netop overståede fødselsdag for nogle uger siden og det fortjener i den grad at blive vist frem.

Jeg var forbi Chickids.dk’s butik på Vesterbro hos søde Natascha, for at finde en fødselsdagskjole til lørdagens fødselsdagsfest med familien. Det er nok det fineste sæt til dato, som vi har fået fingrene i og det var en meget glad lille pige jeg blev mødt af, da hun fik kjolen. Jakken den kunne jeg slet ikke stå for, den er så smuk og enkelt i snittet og ligeledes fra Poppy Rose, selvfølgelig i den lækreste uldkvalitet. Find den her

Kjolen er fra Poppy Rose og med det fineste glimmer indvævet i små prikker. Det kommer ikke helt til sin ret på billedet, men når man ser den på i virkeligheden, så er den såååå fin. I finder den her. Strømperne er fra favoritten MP i bomuld og fåes også i en lækker uld – nu er det jo den kolde tid og så kan de efterfølgende bruges til hverdagens outfit. Find dem her.  Den langærmede trøje er fra Minimilisma i den blødeste uld/silke blanding findes her. En favorit i garderoben og netop en bluse der kan bruges til både hverdag og mere festlige lejligheder og så fåes den i mange fine farver og også med tilhørende leggings og beanies her.

Så hvis i mangler en fin festkjole/julekjole eller bare har en lille pige der elsker kjoler som her, så er denne fine sag et rigtig fint bud… Så alt i alt, det fineste outfit til små piger:)

foedselsdags-outfit-boernetoej

foedselsdags-outfit-boernetoej1

foedslesdags-outfit-boernetoej-chickids

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  december 1, 2016 at 10:21 pm

  Har selv lige købt den kjole til Wilma, den er sååå fin. Hun har ikke fået den endnu, det blir en gave fra Nissen. Hvad størrelse er Viggas? Og hvordan er den i størrelsen?

  • Reply
   Camilla
   december 2, 2016 at 9:24 pm

   Viggas er str 4 år og den er perfekt til hende, selvom hun kun er 3 år

  Skriv kommentar