Det er ikke godt nok... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Det er ikke godt nok…

Jeg har afleveret begge piger i henholdsvis vuggestue og børnehave. Det er stadig lidt svært for Vigga at sige farvel, når jeg skal gå. Ikke ligefrem noget der giver den bedste start på dagen, det kan de fleste forældre vist skrive under på. Jeg går fra børnehaven med en klump i maven, selvom jeg er klar over der er de sødeste pædagoger omkring hende. Jeg håber snart der vender og at vi ikke skal have disse kaos morgener. Molly er derimod en glad lille mis hver morgen, når vi aflevere hende i vuggestuen. Hun krammer, kysser og vinker farvel i vinduet og så er hun allerede videre. Der. Skal bare ske noget og hun hygger sig gevaldigt. I det mindste går jeg ikke fra to grædende børn, det havde været endnu hårdere.
Når men til mit lidt sure opstød denne morgen, nemlig DSB. Så snart der bare er en lille vejrændring, som hvert år kommer bag på DSB, så er en gal med togene. Jeg kommer ned på stationen og kan se der er 14 min til næste tog, men tiden ændre sig konstant og over højtalerne lyder det blot at togene er forsinket, på grund af signal fejl. Det er er så hamrende irriterende, at man står og venter på toget, velvidende man har et formiddagsmøde i indre by, men togene lever sit eget liv. Hvis det så bare var en sjælden gang, men det er det desværre ikke. Der er mere uregelmæssighed end der er regelmæssighed i togplanen. 
Heldigvis er jeg i god tid, men jeg tænker på dem der skal på arbejde og bruger det offentlige hver dag, så må det være lidt af en belastning. Tænk så meget tid man bruger på at vente, det er altså op af bakke.. 
Endelig sidder jeg på et tog mod byen, men gruer allerede lidt for hvordan togene køre, når jeg skal hjem igen. Jeg indrømmer også, at det er derfor, jeg i langt de fleste tilfælde tager bilen, for jeg orker ikke at bruge det meste af min tid på at vente, men da det ikke er det nemmeste i verden at finde parkering i indre by og koster en halv bondegård at parkere, så er jeg lidt tvunget til at tage toget, selvom det er mod min vilje. 
Jeg håber i har haft en bedre start på dagen, end jeg har og så er det vist på sin plads at få en kop te, når jeg engang rammer indre by, for det har været en kold fornøjelse indtil nu.. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar