Derfor elsker jeg at være mor... - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt Mor og barn

Derfor elsker jeg at være mor…

migogvigga

En ting er sikkert – det at få børn, er uden tvivl det mest fantastiske og en af de største glæder i livet.. Det er til tider mega hårdt, men man får bare så meget igen – det er uden tvivl det hele værd.. Men hvorfor er det så, at jeg elsker at være mor.. Det har jeg prøvet at give mit bud på, selvom det er svært at sætte ord på. For i bund og grund er det jo bare en god blanding af alting – det sure med det søde.

“Derfor elsker jeg at være mor”

Når man bliver vækket før fanden får sko på, fordi en lille tumling sidder og snakker i sin seng og ikke synes vi skal sove dagen væk. man bliver mødt af det største smil og den skønneste latter fra en lille tumling i sengen.

Når ens børn oplever noget for første gang – glæden i deres øjne, hver end det er at flyve for første gang eller en tur i zoologisk have. Det er fantastisk at kunne være med til at give dem så mange førstegangs oplevelser.

At se sig selv i sine børn. Se dem udfolde sig fra baby til barn og se hvordan de udvikler sig med lynets hast.

Se hvordan de slægter os voksne på og hvordan man kan lærer dem ting om alt og intet. Den glæde børn har, er noget vi som voksne kunne lærer meget af.

Den ærlighed og åbenhed de lægger for dagen –  ingen bekymringer og ingen stress. Livet skal bare leves til fulde.

Når der bliver danset, hygget og tumlet – Når grin og latter overtager alt det seriøse og man for en stund glemmer det seriøse voksenliv.

Når man ikke kan lade være med at grine, fordi børn tager tingene så bogstaveligt – man skal altså være påpasselig med sit ordvalg, for de forstå ikke ironien, det kommer med tiden. Disse situationer kan der komme meget sjov ud af..

Når man spiser pastaretter 7 dage om ugen, og helst spaghetti med kødsovs, fordi barnet ikke vil spise andet.

UBETINGET KÆRLIGHED.. Den unikke kærlighed mellem forældre og barn. En kærlighed man ikke kan beskrive, men kun kan opleve. Den tæthed og nærhed man får er bare det bedste.

 Der er uden tvivl mange flere grunde og sjove episoder, der gør det så specielt at være mor. Kom endelig med jeres bud på hvorfor netop i elsker at være mødre…Det er altid så skønt at høre andres små historier. Jeg er sikker på der kommer langt flere på min liste med tiden, men eftersom mine piger er så små, så har jeg heldigvis en masse til gode:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Karina
  februar 8, 2015 at 9:10 pm

  Hvor er det dejligt at læse. jeg glæder mig til at blive mor en dag, men føler mig slet ikke klar til det endnu. Spørgsmålet er så også om man nogensinde bliver det 😉 har lige genset Sarah Louise Christiansens programmer på TLC’s hjemmeside omkring fødsler og myter. Meget gribende program, men også skræmmende. Til sidst er det dog også opløftende, hvor stor en glæde hun føler, når først Albert er kommet til verden!

  Hop forbi min blog på http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk/ 🙂

  • Reply
   blonde toner
   februar 8, 2015 at 9:49 pm

   Jeg tror aldrig man bliver klar, ligemeget hvor længe man venter. Det er noget man skal springe ud i og så kommer det helt af sig selv og man vokser med rollen.. Det er mega overvældende og skal opleves.. Ja det er nogle gode programmer.. har selv set det program hun har lavet omkring amning og tabuet her om også rigtig godt..

  Skriv kommentar