Den populære Adidas superstar med metalsnude - Blondetoner
Mode og livsstil

Den populære Adidas superstar med metalsnude

adidas

Jeg har forselsket mig i de her klasssiske, ret så populære  superstar sneakers fra Adidas med metalsnude og jeg er vidst nok også kommet til at bestille dem hjem, ups, sån kan det gå. Men man skal jo være hurtig hvis man skal have fingrene i dem. Det blev i den hvide model med rosaguld metalsnude. Perfekte til foråret og sommeren og så kan de jo burges til både slidste jeans eller en fed nederdel..

Jeg siger til mig selv, at det er en lille eksamens gave, men det er vel i bund og grund bare en dårlig undskyldning for at købe dem. En ting er sikker, de er fantastisk fine jeg glæder mig til at få dem hjem en af de nærmeste dage, så nu må postmanden gerne skynde sig lidt. Kan jo være jeg poster et lille billede af dem, når de lander.

Det er ikke helt let at finde dem, da de hurtigt ryger og flere størrelser er allerede udsolgt, men i finder den Hvide model HER og den sorte model HER. De fåes også i en lidt højere model, hvor de går over anklen. Lige et lille tip, hvis i tilmelder jer, deres nyhedsbrev, så får i en rabatkode på 100kr, det er da hver at tage med

Hvis ikke i er heldige med størrelsen, så prøv evt HER, det kan være i er heldige. Hvis i er så heldige at finde jeres størrelse, så er det bare med at bestille, for de ryger vildt hurtigt.

– God tirsdag folkens –

(Indlægget indeholder affiliate links)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar