Den perfekte strand-/weekendtaske - Blondetoner
Mode og livsstil

Den perfekte strand-/weekendtaske

image

Hvad definerer en god strand-/weekendtaske?

for mit vedkommende er der flere faktorer der spiller ind. Først og fremmest, så er det super vigtigt, at den har en god størrelse – hverken for stor eller for lille. Den skal have den “perfekte” størrelse – den størrelse, hvor man kan have det hele i en taske, så man ikke skal spekulerer på flere tasker.. Og når man som jeg er mor, så er det vigtigt der også er plads til lidt ekstra af børnenes sager..

Personligt, så er jeg rigtig glad for en god rummelig taske, uden for mange små rum og inddelinger. Jeg foretrækker et stort rum, så der er plads til mest muligt. Man kan altid benytte en toilettaske til småting mm..

Det var kærlighed ved første blik, da jeg så denne lækre taske.. Det er den perfekte strandtaske / weekendtaske  og så gør det bestemt ikke noget, at den oven i købet er super fed.

Den er fra et af mine favoritbrands, nemlig Lala Berlin. Jeg elsker det lækre print. Flere vælger at købe den som alternativ til en pusletaske, så det kan også være en mulighed.

Jeg har købt tasken hos littlecolumbine.dk, en yderst lækker shop, præget af ren lækkerhed, hvor kun de lækreste mærker er repræsentet. I finder også en skøn kategori til os kvinder og tilmed lidt til hjemmet.

Der er run på den skønne taske, så man skal ikke vente for længe hvis man vil have fingrene i den..  Den fåes også i en klassisk sort/hvid udgave, hvis man mere er til det.

Hvis den er udsolgt hos littlecolumbine.dk, så kan den fåes LIGE HER og der finder i også den sort hvide model.

Vent ej for længe, for som sagt så er de yderst populære, da de kan bruges til lidt af hvert.

image

imageimage

– jeg håber i alle nyder det skønne vejr – god søndag –

(Indlægget kan indeholde affiliate links)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Ida
  marts 14, 2017 at 9:59 pm

  Det er ikke lykkedes mig at finde denne taske nogen steder.. det er selvfølgelig også et halvgammel indlæg men ved du mon hvor den er til at støve op? Er helt forelsket.. hilsen ida

  • Reply
   Camilla
   marts 26, 2017 at 9:31 pm

   Ja det er lidt tid siden, men den er købt hos littlecolumbine.. ellers skal du en tur ind i lala Berlin i København. Der må de have den.. måske designet er ændret lidt..

  Skriv kommentar