Den gang jeg var barn "fra stofble til luksusble" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Den gang jeg var barn “fra stofble til luksusble”

libero

Så mange ting ændre sig med tiden og vi finder hele tiden nye og smartere alternativer. Det handler om at forbedre og optimere produkterne, så de forbliver attraktive for os som forbrugere. Indlægget er lavet i samarbejde med Libero.

Når jeg tænker tilbage på min barndom, så er der virkelig sket en udvikling i samfundet og mange ting er blevet så meget lettere, hvilket jeg sætter meget stor pris på, specielt efter jeg selv har fået børn. Med en stresset hverdag hvor både mor og far formentlig arbejder fuldtid, så er det altafgørende at hverdagen køre og jo lettere tingene er, jo mere tid kan man bruge med familien. Så alt det praktiske er noget af det jeg virkelig prøver at få kogt ned til et minimun og ja jeg hopper til tider over hvor gærdet er lavest og ja jeg betaler gerne lidt ekstra for et produkt som er virkelig godt, hvis det kan spare mig for en masse unødige problemer.

Tiden er det mest dyrebare vi har og det gælder om at leve i nuet og med ovenstående i mente, så må man jo sige at et sted hvor udviklingen har rykket sig i en virkelig positiv retning og har gjort det en del lettere for os som forældre til småbørn, så er det da indenfor bleer.

Tænk engang da vores bedsteforældre var små, der var der altså ikke noget der hed fancy bleer med forskellige sugeevne, pasform, størrelse og hvad der ellers er af kriterier til nutidens ble. Dengang var en ble i langt de fleste tilfælde et firkantet stykke bomuldsstof også kaldet en stofble, som så blev foldet på mystisk vis og brugt igen og igen. Jeg forestiller mig at man ikke har lavet andet end at vaske bleer og forestil jer lige at have et barn med maveproblemer, der går altså et par stofbleer til den slags. Hatten af for dem der stadig benytter sig af stofbleer den dag i dag, men for filan vi har det godt med nutidens luksus.

En ble er ikke længere bare en ble, Libero, som jeg laver dette indlæg i samarbejde med er netop kommet på banen med en helt ny ble, nemlig Libero Touch, der har fokus på det enkelte barn og hvor pasform og komfort er prioriteret højt. Bleen er lavet i en helt ny form for materiale, der mest af alt minder om blødt bomuld og så er det super åndbart.

libero1

Vi har gennem den seneste tid testet den nye libero ble her hjemme og de har været super gode til begge pigerne. Ingen gener eller mærker efter brug og som ekstra feature, så er der en indikator bag på, der viser hvornår det er tid til at skifte bleen, super smart. En vigtig ting her hjemme er også hvorvidt den kan holde tørt om natten, for der har jeg oplevet problemer med flere mærker, men denne holder tørt også når man har et barn der sover 12 timer i streg:) Jeg garanterer ikke for at nattesøvnen følger med bleen, men det er da et godt udgangspunkt.

i takt med lanceringen af denne nye ble, har Libero netop fokus på hvor meget der er sket siden verden så sin første engangs-ble i 1955, der også gik under navnet kvik-bleen, som var det første rigtige alternativ til stofbleen. Jeg har sammenlignet hvor meget der sket siden jeg var barn i 1989 og til i dag og du kan gøre det samme LIGE HER hvor Libero tager dig med tilbage i tiden og ser på udviklingen frem til i dag. I 1989 hvor jeg er født var Camilla blandt andet det mest brugte pigenavn og i 2014 var det Emma der hittede.

Skærmbillede 2015-10-19 kl. 16.43.00

Som sagt kan i selv klikke på linket HER og få et indblik i hvor meget der er sket siden i var små og til i dag. Det er nu ret sjovt at se hvor meget der sker og mange af tingene glemmer man helt. Måske i har nogle ting i mener der har ændret sig meget siden i var små, så vær ikke bleg for at dele..:)

Tak fordi i læste med

XX

Camilla

(REKLAME)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar