Den første klipning... "krøller eller ej" - Blondetoner
Mor og barn

Den første klipning… “krøller eller ej”

klipning

Som flere af jer sikkert har bemærket, så har Vigga efterhånden fået groet sig nogle fine små krøller, på hendes ellers ret så skallede hoved. Det har været længe undevejs og håret er stadig meget fint og pandehård er vi endnu ikke nået til, men det kommer. Nu kan hun have små rottehaler, et lille springvand eller en fin sløjfe i håret:)

Jeg er så vild med de små gyldne babykrøller, men nu var det blevet tid til hendes første klipning, eller bør jeg sige studsning, for det var kun lige en lille tilretning. Hun har stadig en tendens til at slide det bag på og det er derfor blevet en anelse kortere bag til, end i siderne.. Jeg ved ikke om i kan huske den meget moderne frits fra 90’erne, hvor det var hotteste mode at have det langt fortil/ i sidderne og klippet op bagtil, det er lidt det jeg sammenligner med:P

Det kan også være en rigtig god ide, at vende barnet til at blive klippet i en tidlig alder, så de bliver mere afslappet med situationen. Nu er jeg så heldig at have en tæt veninde, der er frisør. Hun stod for at studse de blonde lokker.

klipning1

 – God aften –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar