Den distræte type "det skete bare ikke" - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

Den distræte type “det skete bare ikke”

camilla

For Filan da også.. Nogle gange, så er det altså virkelig op af bakke, så kan man da vist kun  kalde sig selv en smule distræt.

Jeg ved ikke, om jeg kan bruge undskyldningen amme-hjerne, eller om jeg bare må indse at jeg er en smule distræt. Jeg hælder mest til det første, men må vist erkende at det er sidste er tilfældet. Til mit forsvar skal det siges at der er nok at se til når man skal ud med to små børn. Det kræver lidt koordinering med lurer for ikke at tale om alt det udstyr man slæber med sig. Generelt nedprioriterer man bare sine egne behov når man er mor til småbørn og det sker at man opdager ting lidt senere end alle andre;) Men det er vel egentlig også okay, elle er det?:P

Når, men nu kan jeg vist heller ikke strække den længere med min lille dumhed eller burde jeg kalde det en forglemmelse – det vil jeg lade op til jer at vurdere. Men jeg håber virkelig der sidder nogle flere mødre på den anden side af skærmen og kan nikke genkendende til lignende situationer.. eller måske har lavet den samme..

Sagen er den, at vi har været til påskefrokost hos min mormor i dag, til mit held, så var vi kun meget få, da jeg næsten ikke har noget familie på min side, så der var ikke mange der var vidne til min lille bommert:S.. Nu kommer jeg ikke voldsomt meget ud i øjeblikket, men når jeg gør, så plejer jeg at tage mit ur på og det gjorder jeg så også i dag..

Hvad jeg så ikke har fået gjort, er at stille mit ur til sommer-tid, så jeg har hele dagen gået efter et ur der var en time bagud og kunne ikke forstå min mand her til eftermiddag begyndte at skynde lidt på mig. Hvor jeg så siger til ham at klokken jo kun er 16, hvorefter han kigger lidt skeptisk på mig og siger, nej den er 17. Jeg griner bare ad ham og lader som ingenting, hvorefter det går op for mig han har ret.

Der sidder jeg så og prøver at overbevise mig selv om, at det da ikke kan passe, for mit ur siger noget andet, men JOO den er god nok og jeg har ikke stillet mit ur en time frem, som i det var jo i søndags man skulle gøre det… Vi fik pludselig ret travlt med at komme hjem.. Når det så er sagt, så er det sku lidt komisk, at jeg har kunne gå en helt dag uden at opdage det og jeg har tilmed været på telefonen et par gange i dagens løb.

Når men det var lige en lille distræt handling herfra, eller ønsker jeg bare jer allesammen en fortsat god påske og rigtig god aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar