December is coming... - Blondetoner
Hverdagsglimt

December is coming…

december

Vi nærmer os den uundgåeligt julemåned, selvom det kan føles som om den allerede har været i gang længe. Det skyldes mest af alt den overivrige tilgang fra butikker og storcentre, der pynter op 3 måneder i forvejen. Lidt af glæden ryger, når der pyntes op så tidligt. Allerede i Oktober er det umuligt at gå en tur i Netto uden at bliver overmandet af perbernødder, chokoladejulekalendre og alverdens nips tilhørende julen.

Julen har for mig, fået en helt ny betydning, efter jeg har fået børn. Den glæde der er ved julen er helt magisk og snakken om julemanden, nisser og alt den indendørs julehygge er bare noget helt andet med børn. Inden jeg fik børn, synes jeg ærligt ikke julen havde mange glæder, det er mere en tid hvor jeg blev mindet om savn og følte mig stresset af alt det press der pålægges en – krav til at man nærmest skal hygge på kommando. Jeg har skruet ned for forventningerne og jeg tilegner nu julen en anden betydning og har fået juleglæden tilbage. Endnu mere i år, fordi vi har fået hus. Søndag brugte vi på at finde alverdens grønt i haven, der flittigt blev brugt til kalenderlyset og adventsdekorationen. Vigga snakker om nisserne på loftet og juletræet uden for hoveddøren har fået lys i. Jeg har en idé om at vi skal på julemarked, jeg ved bare ikke lige hvor, så hvis i har gode bud på hygelige julemarkeder, så smid endelig en kommentar. Vores december er også af særlig betydning, da vi har en lille mus, der fylder 2 år, den 10. december.

Selvfølgelig får vi også besøg af nissen, så nu skal jeg bare have fundet pigernes julesokker frem. Gaveræsset er jeg stået helt af på, selvfølgelig får pigerne en gave juleaften og jeg understreger lige det med en gave, for de skal nok få fra resten af familien. Men ideen med at dankortet skal være rødglødende og økonomien køres i sænk, fordi det ikke kan blive vildt nok, det er jeg ikke tilhænger af. For mig er julen meget mere en reminder om at vi skal nyde hinanden og spise en masse god julemad. Heldigvis er Jon og jeg meget enige på det punkt, så intet gaveræs herhjemme:) Det er den sidste jul som studerende og det skal nydes, for som jeg vidst nok har nævnt før, så skal jeg ud på jobmarkedet fra februar af og så skal der nok blive noget at se til. Så jeg vil nyde en rolig december, med opgaveskrivning og glæde mig over at kunne hente pigerne tidligt hjem og se frem til en god juleferie, uden job eller andet stres.

Indtil da er det om at nyde det smukke, ret kolde solskinsvejr og så må vi se om det bliver hvid jul i år.


Hvis i mangler en julegave, så kan i vinder en masse lækker LEGO her

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar