December i børnehøjde og en livlig lørdag aften - Blondetoner
Hverdagsglimt

December i børnehøjde og en livlig lørdag aften

image

Det har været en af de weekender, hvor vi ikke har haft de store planer, men blot har gjort hvad vi har haft lyst til. Sådanne weekender er guld værd og det er meget sjældent det sker.

Der er blevet shoppet julegaver, set på nisser, spist flæskesteg og vi har været forbi det lokale legeland, så man må sige vi har været lidt rundt omkring og fået spist en masse julesnacks, ups, men nu er det jo kun december en gang om året og det er vist ikke lige måneden hvor man skal bekymre sig om kalorier. Det må blive i januar, sammen med resten af Danmarks befolkning.

Hvis først der er lækkerier fremme på bordet, så kan jeg ikke dy mig for lige at smage og med smage, der mener jeg, spise indtil skålen er tom. Jeg er ikke udstyret med en stopknap, jeg spiser blot til skålen er tom. Det er først bagefter, når jeg har fået sukkerchok eller har spist for meget, at jeg ærger mig over, jeg ikke stoppede lidt før.. Jeg er besat af en indre sukkedæmon og jeg er mere en klar til snart at bekæmpe den, bare ikke lige i december. Er det ikke altid sån, når noget skal ændres eller laves om i hverdagen, man udskyder og udskyder, for man har det ho meget godt som man har det, selvom man inderst inde godt er klar over der bær ske en ændring.. Men jeg har altså rygrad som en regnorm, så der skal ikke meget til.

image

Det har været en weekend præget af børnevenlige aktiviteter. Lørdag var en rigtig hyggedag i Lyngby storcenter med nisseland, pandekagespisning, gaveindkøb, dukketeater og særligt Vigga var begejstret og havde svært ved at forlade Fætter BR, da hun mente alt legetøjet skulle med hjem.. Jeg skal love for der er gang i hende, hun er over det hele på en gang og har fat i alt. Man skal virkelig våge over hende, for at sikre der ikke sker nogle ulykke eller at hun forsvinder i menneskemængden.. Jeg har sån en indre frygt for at hun en dag bliver væk og at man bliver kaldt over højtalerne.. “Vigga er blevet væk fra sin mor og far og venter på store torv ved informationen”. Det er vel en hver forældres mareridt og jeg ser tit forældre fare rundt og råbe efter deres børn. Jeg vil dog advare andre, der har tænkt sig at lægge vejen forbi Lyngby storcenter. Undgå for alt i verden parkeringshuset under centret, det tog os næsten et kvarter at komme ud, da der var såååå mange biler, så hellere parkere et sted udenfor.. Blot en lille servicemeddelelse..

I går aftes stod den på flæskesteg med alt hvad dertil høre, en sikker vinder hver gang.. Mor og far fik lidt rødvin og det var lagt op til en hyggelig aften på sofaen med ris ala mande og film. Det skulle vise sig at være løgn, for Vigga ville ikke sove og kom rendende i et væk.. Så det var hvad aftenen blev brugt på.. Luge til at få grå hår af og jeg havde slet ikke set den komme, nu er det gået så fint, men hun blev mega tosset og så er det jo svært at vide hvad der har plaget hende? MEN jeg håber ikke det fortsætter sån fremover, så tror jeg mit hår bliver gråt før tid..

Trods en lørdag aften, der ikke gik som planlagt, så har vi haft en hyggelig søndag. Vi bor ret tæt på Grøndalscentret og selvom vi har boet her i en del år, så har vi aldrig været i der, men det blev der lavet om på i dag. For de huser nemlig i et legeland og det er jo perfekt for en tumling som Vigga. De åbner 09.30 og vi var der en god times tid og fik efterfølgende lidt at drikke i cafeen.. Det eneste MEN er, at det koster 50kr pr barn, en smule dyrt for legeland. Men begge pugerne hyggede og Jon og jeg fik også kravlet rundt og der blev tumlet med bolde og rutchet i lange baner. Der er ikke noget der er gratis længere, så det skal man bare lige være klar over inden man tager der til.

image

Til julen høre sig også julemusik pg der vil jeg lige komme med en lille anbefaling af den forholdsvis nye smarte app Kiidio til børn. De gar alle de fedeste børnesange samlet på et sted og i anledningen af jul er alle de gode gamle julesange selvfølgelig at finde.. Det er nemt for børnene selv at navigere rundt og så er det tilmed sjovt for dem selv at være med til at bestemme. Appen kan downloades gratis i app store:)

Således har vores weekend været og en ny uge starter i morgen.. Men hvad gør det, når der inden længe er juleferie i sigte.

God aften til jer..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Line
  december 7, 2015 at 11:06 pm

  Altid gode indlæg . Har lige hentet app’en men forstår ikke hvordan man kommer igang. Der står man skal logge ind via Spotify? Men så ender man bare der. Kan du måske hjælpe?

  • Reply
   blonde toner
   december 8, 2015 at 7:18 pm

   Tak for de pæne ord..

   Åhh kan se man skal have Spotify premium for at bruge appen, da det er der de streamer sangene fra.. Jeg oprettede Spotify samtidig, så er der gratis premium en måned.. Beklager

  Skriv kommentar