De værste 24 timer - Blondetoner
Hverdagsglimt

De værste 24 timer


Jeg føler lidt tiden står stille pt og at jeg hverken har sovet eller været rigtig vågen, men går i en zombietilstand, hvor min krop ikke længere ved hvad den gør. Det har været de værste 24 timer længe og giver flashback til den gang med spædbørn og søvnløse nætter, som jeg ellers lykkeligt havde glemt. 
Jeg troede vi skulle have en stille og rolig jul med massere hygge og familietid, men det er pt ikke lige sådan det ser ud på nuværende tidspunkt.. jeg har ikke rigtig sovet de sidste 24 timer, så træthed er vel det rigtige ord at bruge. Jeg ligner nok mest af alt noget katten har slæbt ind, med render under øjnene, rester fra den sidste mascara sidder stadig fra i går og hår der stritter alle vegne. 
Ligesom jeg er blevet færdig med den skriftlige del af min opgave og troede jeg skulle bruge den sidste uge inden jul på den mundtlige del og eksekvering af det produkt jeg skal fremvise, så blev Molly ramt af sygdom. Min stakkels lille pige har stort set ikke sovet og været ked af det konstant, med høj feber, hoste snot, så det er virkelig op af bakke herhjemme. Uden søvn er der ingen der kan fungere og overskuddet er ikke eksisterende. Det startede allerede lørdag og er kun blevet værre. I dag tog jeg hende til lægen efter den værste nat længe, uden søvn og en meget ulykkelig lille pige. Udover en slem hoste og forkølelse, der sidder i både øjne, hals og næse, så er hun ramt af mellemørebetændelse. Jeg har selv været ørebarn og det er uudholdeligt og meget smertefuldt, så nu er hun på pencillin og Panodil, i håb om at det snart vender. Hun sover ganske kort af gangen og det at ligge helt ned fungere ikke, det siger sig selv når det er ørene, så derfor gør det heller ikke nætterne nemme. Det er ikke meget mad jeg har kunne få i hende, selvom jeg har prøvet det meste, så er appetitten ikke stor, hos en ellers meget madglad pige. 
Jeg håber sådan hun snart er i bedring og at vi kan få nogle hyggelig juledage med den energigladd pige, som hun plejer at være. Stakkels lille mus. Det kommer bag på mig hver gang, hvor ondt det gør i ens moderhjerte, når de små er ramt. 7-9-13 har vi været helt uden sygdom siden vi flyttede til Virum i sommers, trods vuggestue og børnehaveskift, så før eller siden skulle det vel komme. Sygdom kommer jo aldrig belejligt og det har været så skønt at vi ikke har været nedlagt hele efteråret. 
Over and out fra en meget træt mor, der håber på et julemirakel og en frisk lille pige meget snart. Molly er netop puttet for natten og nu er jeg spændt på hvad natten bringer, om vi skal igennem samme natteshow, eller om hun kan få lidt ro og søvn. Pyha kryds fingre for os. 
Hvis nogle af jer har gode råd til at få lidt ro på de små mens de har mellemørebetændelse, så smid endelig en kommentar, det vil blive modtaget med kyshånd

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

8 Kommentarer

 • Reply
  Siri Helene
  december 20, 2016 at 9:25 pm

  Havde selv kronisk mellemørebetændelse on/off i flere år som lille 🙁 zoneterapi var simpelthen guld værd hos os! Det kunne alt det de “rigtige” læger ikke kunne ❤ god bedring til mini, det er så slemt med de små ører 🙁

  • Reply
   Camilla
   december 20, 2016 at 9:27 pm

   Tak Siri Helene,

   Jeg var nemlig også selv ørebarn og nu du skriver det, så var jeg vist også til zoneterapi.. det må jeg lige huske, hvis det er noget vi bliver ramt af flere gange.. tænker bare hun er for lille til den slags endnu.. jeg krydser foe en rolig nat.. har ikke oplevet noget så slemt længe

 • Reply
  Fa
  december 20, 2016 at 10:15 pm

  Kan huske at Molly havde asmatisk bronkitis.. Er den væk nu? Vi er også syge her hjemme..hoster, feber osv. Go bedring

  • Reply
   Camilla
   december 20, 2016 at 10:23 pm

   Ja altså den gik i sig selv, så hun havde det da hun var helt lille.. og lægen lyttede på hende i dag og der sagde hun hosten kun sad i det øvre, så ingen lungebetændelse eller andet.. heldigvis.. men mellemørebetændelse er også slem nok i sig selv, når så det andet kommer oveni

 • Reply
  Sanne Schmidt Bendixen
  december 21, 2016 at 10:19 am

  Zoneterapi er guld værd.
  Min søsters dreng undgik dræn ved hjælp af zoneterapi, og der er ikke længere noget på ørene.

  • Reply
   Camilla
   december 21, 2016 at 9:59 pm

   Det var da fantastisk at det kan gøre sådan en forskel.. jeg håber ikke vi skal ud i det ofte.. men nu må vi se tak for input Sanne

 • Reply
  Katja
  december 21, 2016 at 9:45 pm

  Ligge højt med hovedet og næsespray(junior). God bedring med hende

  • Reply
   Camilla
   december 21, 2016 at 10:00 pm

   Ja det er netop hvad vi prøver på.. hele sengen er hævet, Panodil for natten og næsespray til lige at løsne lidt..

  Skriv kommentar