De sociale medier.. "kom i gang" - Blondetoner
Hverdagsglimt

De sociale medier.. “kom i gang”

Skærmbillede 2015-11-08 kl. 18.58.15

Der er efterhånden rigtig mange forskellige sociale platforme vi kan benytte os af. Jeg bruger langt fra dem allesammen, hvis jeg gjorde ville jeg ikke have mere tid tilbage, så alt med måde. Rigtig mange formår at bruge langt de fleste platforme, hver end det er til privaten, eller i forhold til jobbet, så det er vist bare at komme i gang og kaste sig ud i det, hvis man har mod på det:)

Bloggen er nu langt om længe kommet på Facebook.. Wuhu noget der har været længe undervejs.. Den har fået sin helt egen side under navnet blondetoner.dk. Ja det er o ikke noget nyt med facebook, men det er nyt at bloggen nu kan følges der, så jeg håber i vil tage godt i mod den.

Det vil altså sige, at i kan følge bloggen flere forskellige steder, Instagram, Facebook og Bloglovin, så kom ikke her og sig jeg ikke er med på beatet, for det er jeg nu, eller det der snapchat har jeg ikke helt fanget, selvom der også er mange der bruger det, så har det ikke fanget mig..

Facebook vil blive brugt som en apetizer til hvad der sker på bloggen, samt eventuelle rabatter eller andet jeg lige falder over som jeg synes er relevant.. Og så vil jeg løbende sælge ud af pigernes og mit eget tøj.. Der er allerede kommer lidt på og kommer mere, så hold øje hvis det har interesse. Husk i altid er velkommen til at spørge eller komme med ris og ros, så skal jeg gøre mit bedste for at svare:)

Tak fordi i læser med det er så fedt i gider og jeg vil da blive glad hvis i også vil følge med alle stederne.. Men det er selvfølglig helt op til jer..Smilende ansigt med smilende øjne

Det var bare et lille pip her fra, i må have en dejlig dag:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  thea
  november 10, 2015 at 6:08 pm

  Super fedt du er kommet på facebook
  knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  • Reply
   blonde toner
   november 10, 2015 at 8:04 pm

   🙂

  Skriv kommentar