De klassiske... - Blondetoner
"I skønhedens navn"

De klassiske…

image

reklame

Det der med selvforkælelse, det er virkelig noget jeg har taget til mig og bestemt noget jeg har i sinde at fortsætte med. Det er vigtigt at pleje sig selv og gøre noget godt en gang imellem, midt i hverdagens stress og jag. Hverend det er at lægge en god ansigstsmaske der hjemme og tulle lidt rundt med en kop te imens den virker, eller om det er at få ordnet neglene – det er sån set ligegyldigt, bare man gør noget godt for sog selv

Jeg startede året ud med at få ordnet mine negle, efter julens røde negle, så skulle vi tilbage til noget klassisk og hvad er mere klassisk end franske negle. Så det var præcis hvad søde Rikke kreerede på mig. Jeg har lidt traumer om franske negle og har ikke haft det årevis, måske fordi det resultat jeg er endt med, har været virkelig grimt, men hvis det bliver lavet ordenligt, så kan det altså være ret så pænt, hvis du spørger mig. undgå for alt i verden at få påsat hvide tipper, men sørg for at de bliver malet på, så buen biver naturlig og pæn og så den hvide kant ikke starter nede midt på neglen, for det er bestemt ikke meningen.

Rikke har selvfølgelig malet mine hvide tipper på og vi holder os stadig til det mandelformede look, for det er altså nu engang hvad der klæder mig bedst. Nogle gange spidser vi dem en anelse til og det kan jeg nu også ret godt lide, det er lidt forskelligt. Man kan få præcis den form eller farve man ønsker.

I finder alt den information i har brug for på Neglekbh og salonen er beliggende i Rødovre.

Hurra for selvforkælelse og yummy mommys

image

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar