De gode øjeblikke - Blondetoner
Hverdagsglimt

De gode øjeblikke

Reklame | Selvom vi har indian summer i øjeblikket, så må vi nok erkende at vi går mod koldere tider og det ved jeg ikke helt, om jeg er klar til. Vi kan jo ikke klage, for det har jo været den skønneste sommer i mands minde. Jeg er bare ikke helt klar til at vinke farvel til sol og sommer, når man ved hvor lang tid der går før den vender retur igen. Så må jeg dvæle lidt ved alle de skønne sommerminder der er for sommeren 2018 og et af dem er faktisk blevet foreviget på i en række billeder. Vi havde nemlig besøg af Jeppe, som er fotografen bag lillesmil.dk. Han tog en række billeder af pigerne og os som familie. Det har vi ikke fået taget siden pigerne var hhv. 1/2 år og 1 1/2 år, så det var vist på tide. Vi har nogle ret smukke rammer for den slags i Virum og da jeg ikke er til de alt for opsatte billeder i et studie, så blev det til nogle skud i parken.

Det er altid et sats med så nogle billeder, specielt når man gerne vil have nogle med smil på. Man ved aldrig hvordan pigernes humør er og det kan jo vende på en tallerken. Så vi kæmpede da også lidt og for mig var det vigtigste egentlig bare, at Jeppe fangede nogle gode øjeblikke uden det blev for opstillet og iscenesat. Men alt i alt er der kommet nogle gode billeder ud af det og jeg tænker vi kommer til at få et af hver af pigerne blæst op på et lidt større lærred og hængt op der hjemme.

Vi brugte en sen eftermiddag sammen med Jeppe og en god portion tålmodighed, da pigerne ikke helt var med på ideen, så det var ret meget på deres præmisser. Så hvis nogle af jer også godt kunne tænke jer at få foreviget familien på billeder, så bør i tjekke jeppes hjemmeside ud lillesmil.dk. Der er rig mulighed for at få Jeppe ud på en særlig lokation, hvis man ønsker det og ofte kan man få nogle super gode billeder, hvis børnene som vores, får lov at rende frit rundt.

I skal ikke snydes fra lidt af vores billeder

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar