"Dansk lykke, til store og små"  - Blondetoner
"I skønhedens navn"

 “Dansk lykke, til store og små” 


Til noget ret lækkert, fra et af mine absolut yndlings mærker, helt tilbage fra min unge år, da jeg stadig boede hjemme. Min mor købte stort set ikke andet, når det galt håndcreme. Siden hen har de udvidet sortimentet og så er det hele uden en masse skadelig kemi og super lækkert. Jeg taler Selvfølgelig om Weleda. 
Uden tvivl et af de bedste mærker på dansk jord og så har de tilmed den bedste “nappy creme” til de små. Den er ikke med på billedet, men er fra deres orange serie Calendula og er uundværlig i et hvert hjem med blebørn. Det eneste vi har brugt her hjemme, hvis uheldet har været ude og de har haft røde numser. Den creme er fanatstisk og jeg lyver ike hvis jeg siger at der første års tid med baby, der har man den altid med på farten.  
Det er lidt blevet på samme måde efter at jeg har prøvet den lækre håndcreme og bodylotion fra selvsamme mærke. Forventningerne var høje, da jeg kender til mærket på forhånd og er ret begejstret.
 

Almond Facial skin bodylotion er en del af Weledas duftfri serie til sart hud. Den indeholder Økologisk mandelolie der beskytter og hjælper huden med at genskabe den naturlige fugtbalance. Mandelolie er, som de fleste måske ved, kendt for at kunne bruges til alle hudtyper pga. dens milde og beroligende egenskaber. Serien indeholder ingen duft og er derfor særlig egnet til personer med duftallergi.

I selv samme serie findes en håndcreme, nemlig Weleda mandel sensitive håndcreme. Perfekt til håndtasken og på farten. Den kan udrette mirakler til de tørre hænder, som jeg lider en del af. Den er som ovenstående særligt god til sarte hænder og plejer omgående med massere fugt og så trækker den hurtigt ind i huden efter man har tager den på. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar