Forårs outfit, voksenliv & en dag i modens tegn - Blondetoner
Hverdagsglimt Mode og livsstil

Forårs outfit, voksenliv & en dag i modens tegn

Indeholder affiliate links

I dag er første dag i mit voksne liv, i hvert fald hvis jeg selv skal definere det. I går sluttede mit liv som studerende og hvad fremtiden bringer det er stadig uvist, men jeg er sikker på det nok skal blive godt, så i må krydse fingre for mig. Det er altid spændende, ikke at vide hvor man ender, men samtidig også en smule nervepirrende, da jeg er lidt af et tryghedsmenneske. Det giver mig ro, når jeg ved min base er i orden, så det er med sommerfugle i maven jeg nu tager hul på et helt nyt kapitel.

Dagen i dag er blevet brugt på modemessen i Forum, hvor en masse fine AW17 børnekollektioner er blevet vist frem og der er mange fine sager i blandt Så til alle de modeinteresserede, så kan i godt glæde jer. Jeg var rundt og besøge forskellige brands og samarbejdspartnere og ellers blev der hygget med søde blogkollegaer, så det er altid en fornøjelse. Men, jeg må nok indrømme at jeg glæder mig uffatteligt meget til forår og sommer, så det passer mig helt fint, at vi snart kan pakke flyverdragter og vinterstøvler væk og tage godt imod dette års SS17 kollektioner, der rammer butikkerne disse dage.

Nu vi lige er ved mode, så synes jeg det var passende at vise dagens outfit frem, for jeg trodsede nemlig kulden og hoppede i min nye, allerede højtelskede bomberjakke, som uden tvivl bliver en favorit i min garderobe dette år og bedst af alt den koster ikke en bondegård. Derudover har jeg jo varslet lidt om, at nye sneakers var på vej i indlægget her, hvor jeghar samlet de fedeste sneakers til det kommende forår. Endelig er de kommet, mine nye adidas sneakers i den lækreste nude farve, som udentvivl er denne sæsons hotteste farve. Så to forårsfavoritter tilføjet i garderoben. Hvis nogle af jer skulle være interesseret i tørklædet, så find det her – nok en af de items jeg aldrig går uden:)

God aften:)

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Nu med job - Blondetoner
    februar 7, 2017 at 10:11 pm

    […] Hvis nogen er interesseret i den fine bomberjakke, så se indlægget her […]

  • Skriv kommentar