Budgetvenlige blondefund - Blondetoner
Diverse Mode og livsstil

Budgetvenlige blondefund

Jeg er med garanti ikke den eneste der er lidt lun på alle de lækre blondestyles foråret byder på. Da jeg gennem de sidste to år har været gravid, har blonder ikke lige været sagen, da både mave og vægt levede lidt sit eget liv.

Da jeg ikke længere kan bruge graviditet som undskyldning, så tror jeg, at dette forår skal være foråret, hvor min garderobe skal fyldes med lidt lækre blonder. Jeg har luret lidt og fundet nogle af mine favoritter hvad angår lækre blonder til kommende forår og sommer. I denne omgang har jeg fokuseret på, at det skal være så budgetvenligt som muligt, så alle kan være med. Så alle de dyre brands vil altså ikke være repræsenteret i dette indlæg.

Blonde bodystockings og bh’er er et musthave, det er simpelthen det skønneste og kan bruges til alle lejligheder. Derudover findes der et væld af fine styles hvor blonder indgår. Jeg faldt blandt andet over et par skønne sneaks med blondeoverflade, ret så fede og så den skønne jumpsuit, med blondekant for oven. Den kan hurtigt styles med et par høje hæle og bruges til pænt. Jeg har samlet det hele på collagen og i kan ligeledes finde links til det hele under collagen.


budgetvenlige-blondefund

// 1. Jumpsuit KLIK HER // 2. Rosa top KLIK HER // 3. bodystocking KLIK HER // 4. Nude bodystocking KLIK HER// 5. blonde sneakers KLIK HER  // 6.  blonde bh KLIK HER  // 7. bodystocking KLIK HER // 8. langærmet bodystocking KLIK HER // 9. blonde bh KLIK HER //

Ellers er der rigtig mange fine og ret budgetvenlige forårs blondefund at finde her:  YASStylepit, ASOS, Bubbleroom, Nelly og boozt

(indlægget kan indeholde affiliat links)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar