budgetvenlig strik "fundet til prisen" - Blondetoner
Mode og livsstil

budgetvenlig strik “fundet til prisen”

bluse

Det kan hurtigt komme til at lyde som en reklame, når man læser overskriften og det kan det faktisk ret ofte nr man læser en overskift, der har noget med et produkt at gøre, men jeg laver kun indlæg som jeg selv synes er relevante og fordi jeg synes de er hver at dele med jer. I enkelte tilfælde er mine indlæg sponsoreret og det skriver jeg selvfølgelig så i ved det, men ellers er det indlæg jeg laver udelukkende fordi jeg selv er glad for produkterne eller rent faktisk har haft en fantastisk oplevelse. Lige et lille sidespring, men vigtigt lige at få klarlagt.

Tilbage til det som det hele drejer sig om, nemlig min nye strikbluse. Og ja den koster kun 199kr og ja den er mega fed modellen… Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Jeg har igen igen været på spild i Føtex tøj-afdeling og denne gang var det ikke pigerne der blev forkælet, men mig. Jeg faldt for denne mega lækre striktrøje fra VRS fashion i en fin mørkebå nuance, med et snert af grå i sig. Jeg elsker at gøre gode fund og det må dette da siges at være.. Det er en blanding af uld, mohair, akryl, polyester og spandex.

Så til alle de striktrøjeglade kvinder, præcis som jeg selv, så er Føtex altså et besøg værd.

det var det for nu, god dag og tak fordi i læser med. Det vil være super fedt hvis i vil følge med på nedenstående links, så bliver jeg sgu så glad.. Tak..

bluse1

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Pernille Weidich
  oktober 27, 2015 at 9:55 pm

  Hvor er dine sko fra? Er det støvler? 🙂

  • Reply
   blonde toner
   oktober 29, 2015 at 8:47 pm

   Det er vel det man kalder en støvlet.. De er fra A pair.. Skal se om jeg ikke kan lave et lille indlæg pg vise dem ordentligt frem.. De er sååå fede

  Skriv kommentar