Bryllup, bronzesko og en lille rabatkode - Blondetoner
Hverdagsglimt Tilbud og rabatkoder

Bryllup, bronzesko og en lille rabatkode

mogm

For de fleste er dagen i dag en normal arbejdsdag. Men der er også mange, der ligesom os vælger at tage det som en fridag i forlængelse af gårdsdagens helligdag og Viggas vuggestue holder lukket i dag, så det giver lidt sig selv i vores tilfælde.

Dagen i dag, var ikke bare en hvilken som helst dag. Min mands bror er blevet gift i dag, så vi har været til bryllup.

Hvad er mere passende, end bronzesko i dagens anledning. Selvfølgelig skal man da have bronzesko på og her tænker jeg ikke på mig selv, men på Vigga. Selvom jeg nu sagtens kunne finde på at hoppe i sån et par skønheder:)

De skønneste bronze sneakers med snørre af mærket Pom D’Api har fundet vej her hjem. De er simpelthen noget af det fineste jeg længe har set. De er allerede blevet testet til både leg og løb, så de kan helt sikkert anbefales

pomsko

Til de interesserede, så kan de købes hos Growingfeet.dk lige HER – bedst af alt, så kan de også bruges til hverdag. Først og fremmest fordi, at det er en fantastisk god sneakers og så gør det bestemt ikke noget, at den er super pæn. Generelt ses en del metallic looks i modebilledet, både sølv, guld og bronze, så de er både super gode at have på og top moderne. Whats not to like.. Moderen er i hvert fald begejstret.

For det ikke skal være løgn, så har jeg faktisk fået lov at dele en lille rabatkode med jer. Med rabatkoden ‘blondetoner100’  får i 100kr i rabat ved køb for min 500kr på Growingfeet.dk (gælder ikke på i forvejen nedsatte vare, og kan ikke kombineres med andre rabatter). Koden gælder frem til 10. juni. De har et kæmpe udvalg af børnesko, Angulus, Nike, bundgaard, adidas, Pom D’Api, ja jeg kunne blive ved og endnu bedre, så kan man også finde en lækkert udvalg af damesko,  med de lækreste mærker. Så helt klart en side, der er et besøg værd.

Når, men for lige at komme tilbage til vores eftermiddag der gik med bryllup, så havde vi en rigtig hyggelig en af slagsen, sån lidt receptions agtigt, hvor man kigger forbi, siger hej, får et stykke kage og lidt og drikke. Helt nede op jorden, præcis som de har ønsket det. Bedst af alt så var det i gåafstand fra hvor vi selv bord, så det passede perfekt med at Vigga kunne komme i klapvognen og Molly i bæresele.

Molly har være noget pylret hele dagen. Hun er blevet meget bevidst, så bevidst at der faktisk helst ikke var nogen der skulle kigge på hende, før end hun begyndte at græde.. En smule hårdt med sån en lille en, der bare er utidig, samtidig med, at hun vidst har fanget sig en lille forkølelse, det tror jeg begge piger har.. Det tager lidt på kræfterne og overskuddet er ikke så stort. Men alt i alt så var det rigtig hyggeligt at kigge forbi en stund og  vigtigst af alt, så fik vi ønsket brudeparret tillykke:)

Vi er hjemme igen og begge pigerne er u puttet og mor her sidder med benene oppe og nyder stilheden for en stund. Manden er gået efter pizza og så skal der bare slappes af i sofaen.

– God weekend –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar