Bosch - In'genius ProSilence - "Praktisk, lydsvag og yderst effektiv" - Blondetoner
Hverdagsglimt Sponsoreret

Bosch – In’genius ProSilence – “Praktisk, lydsvag og yderst effektiv”

Sponsoreret.

Vi kan hurtigt blive enige om, at tid ikke er det vi har mest af og at de fleste af os, gladeligt tog imod et par ekstra timer i døgnet. Når det kommer til den praktiske del i hjemmet, så handler det om at være effektiv. Tiltider kan det være en smule svært med to små børn i huset, der bliver puttet kl. 19, hvor roen derefter sænker sig. Man vil som forældre gerne være sammen med sine børn i deres vågne timer og ordne langt de fleste praktiske ting, efter de er lagt i seng – sådan har jeg det i hvert fald. Selvfølgelig bliver flere af de praktiske gøremål også gjort om dagen, mens de leger, men lige netop det med at få støvsuget kan godt være lidt af en udfordring.  Mest af alt fordi Molly er besat af støvsugeren, hun slukker og tænder den konstant. Hvorimod Vigga er bange for støvsugeren. Forestil jer lige et cirkus. 

Men hvem har lys til at støvsuge, når børnene er puttet, for det larmer. Jeg kan huske da vi boede i lejlighed, der havde vi altid en overbo der støvsugede på de mærkeligste tidspunkter i døgnet med en støvsuger der larmede helt vildt. 

Nu har vi været så heldige at afprøve den nyeste støvsuger fra Bosch – In’genius ProSilence 57, der er markedets mest støjsvage støvsuger. Det løser lidt problemet med støvsugningen her hjemme – nu er det muligt at støvsuge selvom børnene sover inde på værelset og uden at man forstyrre, eller vække naboer. Den sidste del med at forstyrre naboer, gælder særligt folk der bor i lejlighed, for når man som os er blevet husejere, så skal der vist mere til, end en støvsugning. Bosch – In’genius ProSilence 57 er  markant mere stille en de “normale” støvsugere og hvis man har den på laveste speed, så kan den stort set ikke høres, så hvis man støvsuger om dagen, så er den ikke til stor gene for resten af familien og det er stadig muligt at have en samtale kørende. Udover at have markedets mest støjsvage støvsuger, så er Bosch kendt for at lave støvsugere af høj kvalitet i funktionelt design. Se hele udvalget på Bosch’s egen hjemmeside her.

Bosch producerer også stang- og håndstøvsugere, der for os har været en ekstra hjælp til hverdagens små udfordringer – efter morgenmaden, når støvlerne er slæbt med ind i stuen, hvis bollen er splittet i atomer på gulvet. Alle os med børn, ved godt at rengøring kræver lidt ekstra og der kan en stang- eller håndstøvsuger lynhurtigt bruges. Det samme gælder for dem af os der har husdyr, hvor rengøring kræver lidt mere end normalt. Det er ikke fordi en stang- eller håndstøvsuger er en erstatning, men mere en god hjælp i dagligdagen ved hurtigtopstået snavs eller skidt.

Efter at have snakket en helt del om denne nye støjsvage støvsuger, så udlodder jeg en Bosch – In’genius ProSilence 57 støvsuger over på min Instagram en af de kommende dage, så det er bare om at holde øje, hvis man godt kunne tænke sig, at få fingrene i sådan en sag til en værdi af 3699kr.

Dejlig aften til jer


Til dem af jer der ikke fik set mit crush på de nyeste sneakers i dette års hotteste farve, så tjek indlægget her, hvis i ogås vil gå foråret imøde i lækre sneakers:) 

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar