Børnefødselsdag, traditioner og gaver - Blondetoner
Hverdagsglimt

Børnefødselsdag, traditioner og gaver

I går var en helt særlig dag for Vigga, hun fyldte nemlig 4 år. Der er ingen tvivl om, at hun har glædet sig den seneste tid og dagligt spurgt, hvornår hun bliver 4 år. Fredagdelte hun lidt lækkerier ud i børnehaven og i går stod den på morgenbord, efterfulgt af børnefødselsdag for en lille gruppe børn. Jeg er egentlig mest tilhænger af, at man inviterer alle, men eftersom det er en ret stor børnehave, så valgte vi en lille gruppe børn.

Jeg synes egentlig stadig de er ret små til den slags, men det var et stort ønske for Vigga og hun havde en super børnefødselsdag, hvor der blev leget, spist boller, kage og frugt. For at lave lidt ekstra sjov ud af det, havde vi planlagt lidt lege, både udendørs og indendørs. Vi lavede en lille fiskedam med dem, hvor hvert barn fik lov at fiske en slikpose op, hvor vi lavede lidt sjov med dem i form af andre ting der først blev fisket op. Det var et kæmpe hit og så var der en slikpose til hver. Så alt i alt en rigtig hyggelig dag og både Jon og jeg var en smule trætte, men bestemt også glade for vi gjorde det. Det er den første børnefødselsdag vi har holdt, men der skal udentvivl nok komme mange flere med årene. Vigga var selvfølgelig med til at dække op og bage forud for fødselsdagen, så hun følte hun var med fra start til slut,. Der blev kreeret fine muffins med glasur og prinsessekrymmel, efter prinsessens eget valg. Ikke mindre kunne gøre det, ligesom hun selv har været med ude og købe kjolen hun havde på. Flere af jer har spurgt ind til hvor den er fra, så derfor vil jeg lige informere om, at den kan købes i H&M. Vi startede dagen med morgensang , flag og morgenmad. Her fik hun gaver fra os og som en tradition vi holder fast i, fra min side af familien, så var der gemt en gave i huset, som Vigga ledte efter. Det er altid et kæmpe hit og jeg mindes der som en rigtig god tradition fra min barndom, så det holder vi fast i.

Af os fik hun en barbie og en barbie bil, noget som stod højt på ønskesedlen. Udover det fik, så hun tilsendt en gave fra Playmobil med temaet Fairies, så glæden var stor og det hele blev taget i brug med det samme. Jeg har selv leget meget med Playmobil som barn og da vi var i legetøjsbutikken for nylig, så var begge pigerne ret vilde med det, så det kom på ønskelisten. Der er så mange fine temaer i Playmobil og noget for alle. Der er ingen tvivl om at det kan lægge op til mange timers leg. Som nogle af jer måske så på Instagram, så har pigerne ogå modtaget en fin pakkekalender fra playmobil, så der er noget at glæde sig til gennem december måned. Næste weekend skal vi holde fælles fødselsdag for pigerne, hvor familien kommer og så har Molly fødselsdag i december.

Weekenden er ved at være slut og en tætpakket uge venter forude, jeg bliver allerede en smule stresset ved tanken, men som man siger, en dag af gange, så skal det nok gå. En aften på sofaen er tiltrængt, inden mandag for alvor er en realitet.

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med 24 lækre gaver fem til jul, eller måske en god veninde, så læs med i indlægget HER

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar