Blodets bånd - "kærlighed til to" - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt Mor og barn

Blodets bånd – “kærlighed til to”

familie

Som i har kunne læse i tidligere opslag her på bloggen (KLIK HER hvis ikke du har læst det), så har jeg været bekymret om, hvorvidt det var muligt at have kærlighed nok til to? Så det er vidst på sin plads, at komme med en lille update på denne tvivl. Først vil jeg bare sige tusind tak for alle jeres søde kommentarer til det tidligere indlæg “mon der er kærlighed nok til to” det er skønt at i deler ud af jeres personlige erfaringer og gode råd, bliv endelig ved med det.

Jeg er ikke længere i tvivl om, hvorvidt der er kærlighed nok til to, for det er der..

Det er utroligt hvor meget kærlighed man egentlig kan rumme som menneske og utroligt hvor hurtigt man kommer til at elske sån et lille menneske. Kærlighed er efter min mening den største gave man kan give sine børn og de kan aldrig få for meget.

Vores lille firkløver er kommet godt fra start og Molly er bare faldet naturligt ind i vores ellers eksisterende trekløver, så alle mine bekymringer er nu maler til jorden og jeg må jo konstaterer at kærlighed ikke har en “limit” – men at kærligheden kun kan vokse sig større med tiden.

Det allermest fantastiske ved at være blevet mor til to, er den omsorg og nysgerrighed Vigga allerede mestre, trods sine knap 14 mdr. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at hun ville være så meget på i forhold til Molly, slet ikke efter hendes meget voldsomme reaktion i starten, hvor hun simpelhen var så sur og gal, specielt overfor mig.

Nu er jeg ikke længere i tvivl, hun er simpelhen den skønneste storesøster man kan ønske sig:) Hvis Molly giver lyd fra sig, så farer Vigga ind og peger på slyngvuggen, hvor hun som regel ligger og sover og når vi køre barnevogn med begge piger, så sidder Vigga som regel med en hånd nede ved Molly:). Hun vil gerne være med i det hele og meget gerne ae og kysse – vi arbejder dog lige lidt på finmotorikken, den kan til tider være lidt mangelfuld, men det bliver bedre.

Så ja, alt i alt er jeg virkelig positivt overrasket over Viggas interesse for Molly og jeg håber på det er starten på et stærkt søskendebånd – der er i hvert fald ingen tvivl om at Vigga tager sin storesøsterrolle til sig og allerede er meget bevidst. Selvfølgelig skal man ikke glemme, at Vigga er meget lille og stadig har brug for massere af hjælp, omsorg og kærlighed, selvom hun er blevet storesøster. Det kræver bare mere planlægning med to børn så tæt på hinanden, så det er en opgave vi som forældre skal lærer at mestre:)

I er selvfølgelig mere end velkomne til at smide en kommentar, hvis i føler for det.

Følg endleig med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så blir jeg glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar