Bliv klar til julens fester på rekordtid - Blondetoner
"I skønhedens navn" Mode og livsstil

Bliv klar til julens fester på rekordtid

julefrokoster

Det er lidt tid siden, at jeg var så heldig, at være inviteret til et hyggeligt Wella event, i anledning af deres lancering af EIME serien. Nogle af jer så måske lidt billeder på instastorie. En lækker styling serie, hvor de har samlet alle de bedste af deres stylingprodukter i samspil med nye lækre produkter. Der er alt hvad man skal bruge for at style håret. Så om det er krøller man er ude i, god volume til håret, eller bare lækkert glansfuldt hår, så er der et eller flere produkter man med fordel kan benytte.

Selv er jeg ret vild med EIMI Root Shoot. Navnet siger det ret godt, den skaber volume, der hvor det er mest nødvendigt – ved hårrødderne. Den er perfekt at komme i håndklædetørt hår og føntørre op i.  Udover denne volumebooster, så er jeg lidt af en storforbruger, når det gælder tørshampoo og der har Wella en ret lækker en af slagsen, som kan bruges igen og igen – EIMI Dry Me, det er ikke kun en tørrshampoo, der frisker håret op, men et stylingprodukt i sig selv . Den er perffekt til håropsætninger, da den giver lækker volume og en mat tekstur. Som finish af håret, så vil jeg anbefale EIMI Stay Styled –  en finishing hårspray, som giver form og stærkt hold uden at tynge og virke alt for stiv. Der er stadig bevægelse i håret, så ikke man føler det som en hjelm på hovedet. Udover at blive introduceret til Wellas lækker EIME serie, så løftete Wella også sløret for et nyt koncept, som jeg er ret spændt på. Det er allerede en succes i udlandet og jeg tror de fleste kvinder vil synes godt om det nye koncept.

EIMI DRY BAR

Konceptet går, i alt sin enkelthed, ud på, at man som kunde kan droppe ind (eller booke tid) til en styling på 15-25 minutter, alt efter, om håret skal vaskes eller ej. Ideen bygger på, at der i de her EIMI Dry Bars, vil være syv looks at vælge imellem- lidt for enhver smag og både til langt og kort hår. Så her op til jul, hvor der er massere julefrokoster og man ikke selv kan/vil kaste sig ud i styling af håret, eller måske vil prøve noget andet, end hvad man er vandt til, så er det måske hver at afprøve konceptet. Det kan også være man har en vigtig jobsamtale eller en date, hvor man gerne vil se lidt ekstra lækker ud, så kan man altså blive stylet på 15 min:)

Prisen er mere en rimelig og sat så alle kan være med. Den svinger fra 150-200kr alt efter hvilken styling der vælges.

Hvis det er noget i kunne tænke jer at prøve af så kan i kontakte Wella og få den nærmeste Dry bar oplyst på tlf:33 26 91 11.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar