Bliv strand- og poolklar med børn. - Blondetoner
Børnemode Hverdagsglimt

Bliv strand- og poolklar med børn.

DSC_0019

Nu er der jo under en uge til vi rejser på ferie. Det betyder de sidste ferieforberedelser er sat ind. Jeg har netop modtaget de fineste og meget praktiske badesko til pigerne. De er tiltænkt til poolen og på hotelområdet, så er de nemme at få på pg af og de er allerede blevet flittigt testet af begge piger. Eftersom det er badesandaler, så vejer de ingenting og ja plastikken gør der jo dejligt praktisk, så de er lige til at skylde hvis de bliver beskidte. I første omgang var jeg ude i noget der var kukket fortil, mere som en dykkerklokke men det endte med disse, da de er nemme at justerer henover foden og med to piger der henholdsvis har en smal og bred fod, så var det en nødvendighed. Størrelsesmæssigt passer de fint, Vigga hat fået en 23 og Molly en 21. 

DSC_0034

Udover de fine badesko, så har vi selvfølglig suppleret godt op på badetøj. Enkelte dele kan Molly arve fra sidste år, men ellers har vi måttet ud og investere i nyt. Uv-heldragterne med korte ærmer og fødder er perfekte til de små og dækker godt for solens stråler. Mærket er et af mine fortrukne inden for badetøj, nemlig petit Crabe. Fra samme mærke har vi også købt bikinitrusser, blebadebukser, langærmet uv-trøje og så selvfølgelig et par uv-hatte. For hvis der er noget der er vigtigt, så er det at få afskærmet godt for solen. Vi er ved at være godt dækket ind med badetøj vil jeg mene.

DSC_0019

DSC_0014

DSC_0027

Udover de fine sæt fra Petit Crabe, så kunne jeg ikke dy mig fra at bestille de fine sæt hjem fra Soft Gallery med badebukser og uv-trøje, der finder i de fine ting hos littlecolumbine, der ligeledes har de fine badehåndklæder og et bredt sortiment inden for soft Gallery badetøj.

Den sidste del og måske også den mest unødvendige, så er det badedragten og bikinitrusserne fra ZARA, men for filan det er så svært at begrænse sig når man først er lokket ind i butikken og jeg skal være ærlig at sige det meste af badetøjet er købt for nogle måneder siden, så jeg harpister lidt glemt hvad der lå i gemmerne. Men okay vi går ikke ned på badetøj:) 

DSC_0025

Udover badetøj og sko, så er det en god ide med håndklæder med hætte til de små og eventuelt en badekåbe. Selv har vi de fine håndklæde fra Müsli, ellers kan de fine håndklæder fra Filibabba virkelig også anbefales og så har Vigga en badekåbe fra Petit bateaue, som er genial, den er ikke med bindebånd rundt om maven, men med krykknapper og det gør at den sidder perfekr, så det kan anbefales hvis mam tænker at investere i sådan en sag. 

Jon har købt et par oppustelige badevinger, det kan man måske også få på ferien, mwn jeg goder ikke rende rundt og lede helt vildt, så nu tager vi et par med hjemmefra, for at være på den sikre side. Ellers har jeg på vores sidste ferie erfaret, at det altid er godt med flere sæt tøj til de små ved poolen, da de konstant får gjort det vådt eller på anden vis får snavset det til, men hold det enkelt, så bare en let sommerkjole og måske et sæt med shorts pg top. For det meste render de jo bare rundt i badetøj, men hvis man skal op og have en is eller spise frokost, så skal det være nemt. 

Solcreme, ej at forglemme, sørg for at købe en god solcreme til de små, gerne en vandfast, det gør det mere overskueligt, når de konstant vil i vandet. Jeg har prøvet lidt forskelligt, Milk & co laver specifikt til børn og ellers er deres også gode og fåes i de fleste supermarkeder. Som noget nyt er Rudolph Care også kommet med en solcreme serie til børn, så måske jeg også må have sådan en med. 

Noget af det mest uundværlige på ferien er vores Ida Ising pusletaske, når man rejser i udlandet er det ikke altid muligt at komme til et toilet og hvis det er, så ved man ikke hvordan det tager sig ud, så er den genial, for den er nem lige at folde ud og kan indeholde alt det nødvendige, men bleer, vådservietter, skiftetøj, poser osv. 

Det tror jeg nogenlunde er hvad man skal bruge, når man skal ved poolen eller på stranden med de små. Alt andet kan købes når man er der. Badebleer kan man evt tage et par stykker med hjemmefra, så man lige har til den første dag, men ellers så har de det meste de fleste steder, i hvert fald så længe man rejser charter, som vi gør.


læs også med her hvis du som de fleste andre altid er i pladsmangel og ikke ved hvor du skal gøre af dine ting:)

Skærmbillede 2016-06-05 kl. 19.44.06

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Fem fine badesandaler til børn - Blondetoner
    juli 9, 2016 at 8:34 pm

    […] har der været ret stor efterspørgsel på pigernes fine badesandaler fra indlægget HER og med god grund. De har været uundværlig og super gode i både pasform og materiale. Når man […]

  • Skriv kommentar