Black Friday favoritter - Blondetoner
Mode og livsstil Tilbud og rabatkoder

Black Friday favoritter

Glimmer støvler HER  //  Kort kjole med glimmer HER  //  Røde ruskinds stilletter HER  // lang kjole med glimmer HER   //  Sort blonde nederdel HER // sort/guld kimono HER  // Stropbluse med blonde HER  (Reklamelinks)

Jeg har en ret travl periode på job og det gør også flere ting går forbi min næse, men gode rabatter, bør man ikke gå glip af. For hvis man kan få tingene med 20-30-40-50% så vil man gerne det. Jeg vil i hvert fald gerne. Jeg har haft en del ting liggende i min shoppingkurv på Boozt og ja den minder mig om det engang imellem, med en lille mail påmindelse. Det ved jeg ikke om er godt eller skidt, for synes lidt ønskelisten bliver længere og længere. Jeg handler stort set alt mit tøj og sko på boozt, da de har et bredt udvalg og størstedelen af mine favoritbrands som Ganni, Gestuz, Samsoe Samsoe, Minimum, Malene Birger, Billi Bi, Sofie Schnoor, Baum und Pferdgarten, Stine Goya er repræsenteret. Det hænder da også, at Jon skal have et par ting med, eller pigerne.

Men det amerikanske fænomen Black Friday er jo noget butikkerne har taget til sig de sidste par år, hvor der er rigtig gode procenter at hente. Så en oplagt mulighed for at få shoppet lidt julegaver. Jeg synes egentlig selve konceptet har taget lidt overhånd, da de starter med at reklamere for det 14 dage før og flere butikker køre nu Black Friday week og ja boozt er da også startet en dag for tidligt. Det er vel det man kalder kampen om kunderne. Men men men jeg er jo kun glad for at nogle af mine favoritter er at finde med gode procenter, for hvad der er sparet er vel tjent, så derfor har jeg også samlet noget af mine favoritter på ovenstående collage. Den lange kjole er jo ikke mindre end fantastisk, den vil jeg sååå gerne eje og så med et par røde ruskinds stilletter. Faktisk står alle tingene meget højt på min wishlist. Der vist heller ingen tvisl om, at jeg er vild med guld og glimmer, mon andre deler den glæde:P

Så hvis ikke i skal shoppe julegaver allerede nu, så er det vel også okay at forkæle sig selv med lidt lækkert nyt til garderoben.

Asos køre også med 20% rabat ved at bruge koden “WIN20” og shoppe Asos på deres sortiment, hvis man skulle have udset sig nogle favoritter.

Zalando køre med en Black Friday kampagne, hvor du kan spare op til 70% på deres sortiment HER

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar