Berlin Baby... - Blondetoner
Ferie Hverdagsglimt Mode og livsstil

Berlin Baby…

 

Forår, solskin og en lille rejse venter forude. Jeg nyder i den grad foråret og de lysere aftener. For at det ikke skal være løgn, så er jeg begyndt at løbe igen, ikke noget vildt og voldsomt, men jeg prøver at kommer afsted engang imellem og kan mærke den friske luft gør underværker og jeg får lige clearet hovedet. Det blev til 4 km her til aften og hele 5 km i lørdags, noget jeg ikke har gjort siden mine teenageår og det er vidst nogle år siden. Jeg er super glad for at være kommet i gang igen og jeg har besluttet mig for, at jeg ikke skal lade mig slå ud, selvom jeg ikke lige kommer afsted som planlagt, men i stedet for være glad når jeg kommer afsted.

Berlin Baby…

Men til det som det egentlig skulle handle om, nemlig Berlin. På torsdag suser jeg til Berlin med et par søde kollegaer fra job, som jeg bare har det super god sammen med. De er det skønneste selskab og derfor har jeg virkelig også set frem til den her tur. Vi flyver sent torsdag aften og tager retur igen søndag. Som vejrudsigten ser ud nu, så skulle vi virkelig have været med os, optil 25 grader om fredagen, det jo helt crazy. Vi har ikke planlagt det store, for at sige slet ingen ting, som vi skal nå. Vi er meget enige om, at det bliver en tur, hvor vi gør lidt hvad vi passer os og så skal vi selvfølgelig nyde der skønne sommervejr, hvis ellers vejrudsigten holder. Kryds lige fingre, det ville jo være så skønt. Så kan jeg også få luftet mine nye solbriller fra Synoptik (sponsoreret). Det er nogle uger siden jeg var til det hyggeligste solbrille event i København, hvor jeg blev klogere på 2018 solbrille trends og vigtigheden i, at have et par ordentlige solbriller, som beskytter øjenene optimalt. Jeg kunne hurtigt konkludere, at solbriller bestemt ikke bare er solbriller – der er kæmpe forskel. Jeg fik valgt en super fed YSL solbrille med ret mørke glas, det er den i ser på billedet. Jeg er selv ret tilfreds med valget og hvis nogen skulle blive fristet så kan de købes hos Synoptik, der selvfølgelig har et kæmpe udvalg af solbriller, til enhver smag og i kan finde gode tilbud og nærmeste butikker på deres egen hjemmeside her

Gode råd modtages med kyshånd

Nu hvor vi absolut intet har planlagt, så er det jo altid skønt med tips til gode restauranter, barer, ting man bare må se i Berlin. Gode råd vil blive modtaget med kyshånd. Vi er kommet forholdsvis billigt afsted med både fly og hotel i fire dage or 1100kr, så det er altså en god lille get-away for en ret billig pris.. jeg glæder mig til at se Berlin, for har kun været der på studietur under min tid på HF og ærligt, så er det ikke det store jeg husker fra den tur, så jeg tænker, at jeg har noget godt i vente.

Husk lige at smid en kommentar med jeres bedste tip til hvad man skal se, eller hvor man skal spise, gå i byen i Berlin, så vil jeg blive super glad:)

God aften til jer

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar