Bedre sent end aldrig - Blondetoner
Hverdagsglimt

Bedre sent end aldrig


Det er lidt af en sensation jeg har fået taget mig sammen, men absolut en nødvendighed. Det har det faktisk været de sidste par år, men som så meget andet, så bliver det udskudt, selvom det ikke kræver det helt store. Det kender i måske. Efter jeg startede på job har jeg kunne mærke hvordan jeg anstrenger mine øjne, da det meste af mit arbejde foregår på computer. Jeg sidder nærmest med hovedet helt inde i skærmen med sammenklemte øjne, for at kunne se🙈😂.. Hvis jeg kan komme til det, så zoomer jeg gerne lidt ind. Tænk at jeg i en alder af 28 må erkende det, noget jeg burde have erkendt for længe længe siden, men for alvor går det op for mig nu, mine øjne ikke ser optimalt. Det resulterer i en masse panderynker og hovedpine, hvis det er rigtig slemt.
Endelig fik jeg taget mig sammen til at lægge vejen forbi en optikker, der lavede et standard synstjek, men hvad jeg troede skulle ende med et par læsebriller/skærmbriller, endte med en anbefaling af briller 24/7. Det kom lidt som en overraskelse og derfor fik jeg heller ikke købt brillerne med det samme, da det slet ikke var hvad jeg forventede. Men ikke så underligt jeg render rundt og spænder i øjnene og skal besvære mig for at se ting langt fra. Jeg kender ikke det store til hverken briller eller linser, så det er en helt ny verden for mig. Den største grund til at han anbefaler briller til daglig er at jeg har bygningsfejl. Jeg skal lige sunde mig inden jeg gør noget som helst, men bedst af alt så fik jeg taget mig sammen, så må vi se hvor længe der går før jeg får erhvervet mig et par briller. 
Jeg prøvede nogle briller og det hele sejlede omkring mig og var ubehageligt. Som han sagde vil det tage nogle uger for øjnene at vende sig til briller, så det er normalt, men det er en smule problematisk, når man som jeg sidder så koncentreret ved en computer, så ender jeg jo med at blive dårlig. Jeg hælder egentlig også mest til at få kontaktlinser i stedet for briller, hvorfor det ved jeg ikke. For i dag er det jo helt trendy at gå med briller, men når så pludselig man skal, så bliver det lidt noget andet.. 
Fortsat god weekend til jer.. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Søndagsshopping med -20% - Blondetoner
    april 23, 2017 at 8:12 pm

    […] Fik i læst mit indlæg fra i går, hvor jeg ENDELIG fik gjort noget, jeg burde have gjort for mange år siden. Ellers kan i læse det HER […]

  • Skriv kommentar