Beautytalk "Smukke bryn og fyldige vipper" - Blondetoner
"I skønhedens navn" Livsstil

Beautytalk “Smukke bryn og fyldige vipper”

Indeholder reklame

Jeg er fra naturens side ikke født med lange vipper og fyldige bryn. Tværtimod, så har jeg korte vipper og bryn der ikke syner af noget. Selvfølgelig kan man få farvet begge dele, så det syner af lidt mere, men på mig holder det desværre ikke ret lang tid og jeg får ikke gjort det så ofte som det kræver. Især brynene er vigtige for ens ansigt, det giver karakter og hvis ikke jeg gør noget ved mine bryn, så er de stort set usynlige. Der er sikkert flere af jer der kender til samme problematik, men som jeg er træt af at bruge lang tid på at stå og tegne dem op. Jeg er bestemt heller ikke fan af skovsnegle, hvor det tydeligt kan ses at man har været i gang med blyanten. Jeg vil gerne have dem farvet op, men på en naturlig måde, uden det siger for kunstigt og tegnet ud. Jeg har prøvet en del forskellige brynprodukter gennem tiden, men først nu har jeg fundet et produkt, som jeg virkelig er fan af.

Divaderme Brow Extender II. Den giver et naturligt resultat og er tilmed ekstra plejende for brynene. Jeg har en del huller, som dækkes på en effektiv, men pæn måde, uden det ser optegnet ud. Produktet er baseret på mineralsk hav-ler fra Italien og pigmenterede naturfibre, der lægger sig helt naturlige på brynene, og bygger dem op gradvist. Med andre ord ingen “skovsnegle bryn”. Bedst af alt, så er den super nem at påføre og det tager nærmest ingen tid.

Det er præcis sådan et produkt jeg har manglet, da det er noget jeg bruger dagligt. Jeg har valgt farven Ash blonde. Alt efter hvor kraftig farven ønskes, kan der nemt påføres mere.

Som ekstra bonus er produktet helt uden parfume, parabener, farvestoffer eller kunstig konservering og består 100% af naturlige ingredienser, herunder panthenol, rosmarin og basilikum-ekstrakt, der stimulerer og styrker øjenbrynene i 4-6 uger. Nu har jeg ikke brugt produktet så længe, så jeg kan vurdere om der er sket en forbedring af mine egne bryn, så det må tiden vise. Men indtil nu er jeg kæmpe fan.

Bryn og vipper hænger jo lidt sammen og derfor synes jeg også det var passende at vise min favorit inden for mascara lige nu. Jeg er blevet ret begejstret for Yves Rocher Volume Elixir Mascara. En mascara der både giver fylde, længde og kan opbygges af flere lag, for et mere intenst look. Det er jeg særligt glad for, hvis jeg skal ud en aften og den skal have lidt ekstra gas. Den koniske form på børsten gør det desuden let at komme til i øjenkrogen og på de nederste vipper, som kan være svært, hvis man som jeg, ikke har så meget at gøre godt med. Så kæmpe plus.

Derved nåede vi til vejs ende med to af mine favoritprodukter lige nu, måske i allerede kender dem, hvis ikke, så prøv dem.

God aften til jer

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  mormormedstiletter
  marts 28, 2017 at 8:42 pm

  Tak for et par gode tips! Jeg er også altid selv på jagt efter produkter som kan give mig dådyrvipper og de smukkeste bryn, så nu prøver jeg disse to af også;-)

  • Reply
   Camilla
   marts 28, 2017 at 10:03 pm

   Selv tak. Ja det er om at finde noget der passer en.. især den til brynene er jeg helt høj over, den gør det hele for mine bryn, som er så sølle fra naturens side og så er det super nemt og hurtigt at bruge håber du synes det er lige så effektivt som jeg.. divaderme har også mascara, som er ret så genial..

  Skriv kommentar