Basic Apparel "spring love" - Blondetoner
Mode og livsstil

Basic Apparel “spring love”

ba3

Et super lækkert mærke, forholdsvis ukendt for mig, men absolut et mærke der fortjener endnu mere omtale og det er uden tvivl gået hen og blevet et af mine fortrukne mærker.

Jeg taler om det skønne mærke Basic Apparel. De har en skøn kombination af det bedste basic kombineret med lækre styles i skøn kvalitet og mange forskellige strukturer i det stof de benytter. En af mine favoritter er deres skønne sweat og striktrøjer. Den nye Ista strik har lige fundet vej hjem i min garderobe i den fine pudder farve, så lækker og perfekt til foråret og sommeren og så kommer den i tre skønne farver, grå, pudder og sort, hvis det stod til mig havde jeg en af hver.

En af bestsellerne “boxit-G bomber” som også er en af mine favoritter, har den selv i den skønne pudder, men har netop købt den i den lækreste ecru farve, der kommer til at gå fantastisk til lækre slidte jeans eller skønne shorts.

Derudover fik jeg hapset en skøn basic T-shirt “Rebekka tee” og den lækreste lange tubekjole “Sille kjole”, begge dele i lidt forvasket stil, som de benytter til mange af deres styles. Fremtidige køb der fra, skal uden tvivl være nogle af deres skønne sæt, specielt det stribede sailor sæt og så den lange tubekjole i vasket sort:)

En del har efterspurgt de fine styles på, så der kommer lige lidt billeder af t-shirt, ista strik og den super skønne tubekjole i forvasket grå. Jeg har valgt alle styles i en medium. Det hele er købt hos den skønne lille webshop littlecolumbine.dk og de forskellige styles kan findes lige HER, hvor søde camilla der står bag shoppen, endnu engang har været super behjælpelig med valg af de rigtig størrelse.

ba2

ba

ba1Husk i kan følge bloggen på INSTAGRAM og BLOGLOVIN så bliver jeg så glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  februar 25, 2015 at 7:36 pm

  Hvor rosa er den rosa insta strik?

  • Reply
   blonde toner
   februar 26, 2015 at 12:27 pm

   åhh det er svært at sige, den er som på billedet.. men den er meget dæmpet varm rosa:)

  Skriv kommentar