Autostole og køreposer med gode rabatter - Blondetoner
Tilbud og rabatkoder

Autostole og køreposer med gode rabatter

Skærmbillede 2016-03-07 kl. 19.21.55

For langt de fleste er det en halvdyr affaire, når der skal købes autostol og derfor kan man vel altid bruger lidt rabat. Så hvis du lige nu står og mangler en autostol, så kan der altså spares 15% på autostole HER. Primært er det Maxi Cosi stolene og enkelte Britax stole, men begge mærker skulle efter sigende være rigtig gode mærker indenfor autostole.

Selv er vi meget glade for Römer, som nu hedder Britax Römer og begge pigernes autostole er af det mærke, men som med alt muligt andet så er det jo smag og behag hvad man ønsker og i bund og grund er langt de fleste super gode. Der er lavet flere test af de forskellige autostole, som kan findes på nettet og nogle vælger bagudvendt og andre de normale. Jeg vil ikke gøre mig selv til specialist på det område, men lade det være op til den enkelte:)

Rabatten er allerede fratrukket prisen, så det er bare om at shoppe det man har lyst til, men bare lige til info, så gælder rabatten kun til og med den 8/3.

For det ikke skal være løgn, så blev jeg netop opmærksom på, at der er 40% rabat på udvalgte kørepose, så det er da også værd at tjekke ud. Find udvalget HER. lurede lige at de fine Mini Rodini køreposer er på bud, de har været ret efterspurgte.

fortsat god søndag

(Indlægget indeholder affiliate)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar