At vokse op skal være en leg... - Blondetoner
Mor og barn Sponsoreret

At vokse op skal være en leg…

Sponsoreret.

Det er lidt tid siden, jeg skrev et indlæg om legetøj der hitter for de små, find indlægget her. Der skrev jeg lidt om, hvordan vi her hjemme prøver at finde legetøj, der ikke bliver kedeligt efter 5 min. Det skal gerne kunne bruges igen og igen og lægge op til leg hos begge piger. Det kan hurtigt tage overhånd, med alt det legetøj der findes på markedet og når vi køber nyt, så prøver vi at finde noget der kan bruges af begge piger og gerne noget de kan lege med i fællesskab. For os er det vigtigt, at det at vokse op bliver en leg og at vores børn får lov at være børn så længe som muligt. De skal tidsnok blive store og begynde at tage stilling til livet.

Vi har endnu engang testet noget legetøj for Clementoni og til stor glæde for børnene. Denne gang omhandler det deres “Goal net”. Et fodbold mål, der aktiverer børnene til at skyde på mål med den tilhørende fodbold i mini størrelse og samtidig opmuntre og jubler hvis de score, da der sidder en sensor, som registrerer dette. Pigerne synes det er super sjovt og de kan let rykke rundt på det. Desuden kan vi som forældre, være en del af legen og pigerne får, øvet koordinering og teknik, så hvis man har boldglade børn, så kan det anbefales. Desuden kan de også lære de første bogstaver og tal og det hele bliver gjort gennem leg og med fokus på, at være aktiv og have det sjovt.

Med alle de funktioner der indgår i “Goal net” kan man sammenligne det lidt med et aktivitetscenter. Vigga er vild med at score på mål og Molly synes det er sjovere at trykke løs på tal og bogstaver og rende rundt med bolden. Der kan man se hvordan de er forskellige steder i deres udvikling, men begge får noget ud af legetøjet på hver sin måde. Desuden er jeg fan af legetøj, hvor vi som forældre kan være en aktiv del af det. Måske et lille bud på en kommende julegave:)

I kan finde massere legetøj hos Clementoni, der passer barnets alder og udviklingsniveau og hvis i gerne vil være opdateret, så tjek deres facebook side her

leg-clementoni

leg-clementoni1

leg-clementoni2

God dag til jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar