Alt din hud behøver "klar på 5 min" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Alt din hud behøver “klar på 5 min”

hudpleje

// 1. KLIK HER // 2. KLIK HER // 3. KLIK HER // 4. KLIK HER // 5. KLIK HER //

Det er ikke altid let at få tid til sig selv, når man er mor til pseudotvillinger og for den sags skyld bare mor. Ens behov bliver ofte tilsidesat, når der kommer børn til verden og sån er det bare. Hvis tiden er til det, så prøver jeg at pleje mig selv og min hud er yderst vigtig. Jeg har altid været velsignet med en smuk hud, men efter to graviditeter har den virkelig forandret sig og jeg har under begge graviditeter døjet med uren hud. Ikke sjovt skulle jeg lige hilse og sige, når man i forvejen render rundt og føler man ikke har kontrol over sin krop og så samtidig skal deale med problemhud.

Nu hvor graviditeten er overstået er min hud også blevet bedre, men der er stadig plads til forbedring. Jeg mistænker lidt at alle mine amme-hormoner for at påvirke den.

Min morgenrutine skal altså ikke tage mere  end 5 min. Så hvis jeg ellers kan slippe afsted med det, så starter jeg gerne morgendagen med en mild ansigtsvask fra Trilogy sensitive for at fjerne urenheder og makeup rester, som bonus kan den også bruges til at fjerne øjen-makeup.

Jeg bruger Trilogy “very gentle cleansing cream” En super lækker og meget mild ansigtsvask til sart hud, 100% duftfri, certificeret økologisk og helt uden æteriske olier, så det er en ansigtsvask alle kan benytte. Den efterlader huden blød og lækker og med en følelse af renhed. Den bygger på naturligt kildevand kombineret med beroligende kamille  og camellia, der renser huden forsigtigt og grundigt. Den kan passende bruges morgen og aften. den koster 219 kr for 150ml, så det er en fornuftig pris, for et lækkert produkt der holder længe. Kan købes HER

Som en lille bonus, så har jeg forkælet mig selv med en rensesvamp fra “The Konjac sponge”, som jeg bruger, når jeg renser min hud. Den giver en meget mild og let exfoliering når den benyttes i ansigtet og fungere super godt sammen med Trilogy ansigtsvask. Ud over at give en let exfoliering af huden, så stimulerer den blodgennemstrømningen, der øger væksten af nye hudceller og får huden til at virke sund og frisk. Rensesvampen kan selvfølgelig også bruges uden sæbe eller renseprodukter. Den er udviklet af konjac-planten, en asiatisk kartoffelplante, der flittigt bruges indenfor skønhed og der findes flere forskellige rensesvampe, men jeg foretrækker DENNE… Psst, til dem der også gerne vil forkæle de små, så laver de den skøneste svamp til babyer og børn. Kan købes HER..

Når huden så er renset, hvilket kan gøres på et par minutter, så er det tid til, at den skal plejes og det gøres i 3 hurtige steps. En god ansigtsolie, øjencreme og afslutningsvis ansigtscreme. Også her bruger jeg Trilogy, da disse tre produkter dækker over alt hvad huden behøver.

1. Trilogy “økologisk certificeret rose hip oil” påføres i ansigtet og på halsen. En olie der næsten er gået hen og blevet et musthave. Den økologiske og efterhånden ret så prisvindende hybenkerneolie er et kraftfuldt hudplejeprodukt, der bygger på en 100% naturlig formel og kan bruges af alle hudtyper. 100% ren naturlig planteolie og uden spor af supplerende indholdsstoffer såsom konserveringsmidler, farver eller dufte. 100% duftfri. Olien er naturligvis rig på Omega-3 og Omega -6 essentielle fedtsyrer og perfekt til tør og dehydreret hud, som mange af os døjer med. Som en lille bonus info, så er den super god til ar og strækmærker, jeg bruger den selv på mit kejsersnit-ar morgen og aften. Kan købes HER

2. Trilogy “eye contour cream” perfect til trætte øjne. Den reducere hævelser og virker opfriskende og er med til at minimere forekomsten af fine linjer og rynker, noget som vi alle gerne vil undgå. Den trænger hurtigt ind i huden, så der kan påføres make up med det samme efter brug. Indeholder aloe vera, avocado, acaiolie, Rosapene og hybenkerneolie. KUN naturlige og økologiske ingredienser og ingen parabener. Kan købes HER

3. Trilogy “Vital moisturising cream” den perfekte ansigtscreme, der indeholder alt hvad min hud behøver og så er jeg vild med duften. Den er ultra let at påføre huden og trænger hurtigt ind, uden at efterlade et fedtet resultat, så igen et perfekt grundlag for make up. Noget jeg sætter stor pris på. Den indeholder 13 af naturens mest kraftfulde planteekstrakter, der giver øjeblikkelig fugt og pleje. Perfekt til normal / tør hud. Kan købes HER

Det hele er klaret på 5 min og huden er blevet renset, plejet og gennemfugtet, med det perfekte grundlag for at lægge en god makeup.

Hvis i selv har nogle gode rutiner i har lyst til at dele eller spørgsmål, så smid endelig en kommentar. Og jeg er altid åben over for specielle ønsker til blogindlæg.

Følg bloggen på INSTAGRAM og BLOGLOVIN så blir jeg glad:)

Måske du også kunne være interesseret i indlægget “Sån får du skøn, sund og solkysset kulør” så KLIK HER

 (Indlægget kan indeholde affiliat links)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar