A Night to remember.. "Løg-tip og Netflix-fix" - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

A Night to remember.. “Løg-tip og Netflix-fix”

camilla2

Solidt placeret i sofaen med benene oppe – spiser toast og drikker juice for, at glemme den overvældende træthed, der har overtaget min krop. Det føles som tømmermænd, selvom der ikke har været en snært af alkohol indblandet, i nattens festivitas eller rettere sagt uroligheder..

Tænk sig engang, at man af bare træthed, kan opnå den samme tømmermændsagtige følelse, som efter en hård bytur.. Den der kvalmende-jeg-har-det-bare-helt-elendigt-følelse, hvor kroppen slet ikke fungere optimalt og køre på reserverne.

De sidste par dage har været ret hårde, for ikke at tale om nætterne.. minus søvn til mor og minimal søvn til Molly.. Hosten har overtaget den lille mus og de sidste ro nætter har været et sandt mareridt med konstant gråd og så snart man får en smule ro på hende, så hoster hun og showet starter forfra.. Jeg har fuldstændig glemt, hvor hårdt det er ingen søvn at få.. Sidste gang jeg oplevede noget lignende, var da Vigga var helt lille og stadig led af kolliklignende symptomer..

Nætter som disse er ren totur for kroppen og jeg har fakrisk fortrængt dem. Det eneste der pt holder mig i vågen tilstand er mit Netflix-fix.. Der kan jeg holde pause som det passer når hosten melder sig hos Molly og samtidig blive underholdt med gode film og serier, jeg er så meget fan.. Det er virkelig et musthave, når man er på barsel og bruger mange timer hjemme.. Jeg har netop sat en romantisk komedie på “All Relative” – ja jeg har en svaghed for amerikanske komedier og gerne med lidt romantik ind over.. Jeg æder det rådt.. og så skal der ikke tænkes for meget, hvilket er præcis hvad jeg har brug for lige nu..

Man kan også vende den om og sige, at jeg indtil videre har været virkelig priviligeret ved ikke, at have oplevet tilnærmelsesvis så hårde nætter de forgangne 4 måneder. Molly har hidtil sovet nogenlunde om natten, selvfølgelig afbrudt af mad og til tider har hun heller ikke ville sove uden kamp. Men slet ikke på denne måde, hvor søvnen afbrydes konstant og jeg har lidt på fornemmelsen, at maven også driller hende en smule disse dag.. Lige nu sover kærlighedsbarnet i sin slynge og så håber vi på en bedre nat.

Jeg mindes, at have fået fortalt, at løg under tremmesengen kan mindske hosten og gøre, at de små finder ro og sover bedre. Lige nu er jeg tilbøjelig til, at tro på hvad som helst for, at få min gode nattesøvn igen, selvom jeg nu er en smule skeptisk omkring dette løgtip. Det kan også være jeg husker forkert, måske var der slet ikke hoste det hjalp på? Men der var noget med de løg der og det må afprøves.. Jeg skal nok vende tilbage med en update på om det rent faktisk virker..

Gode råd mod hoste til baby på 4 mdr modtages med kyshånd – anyone?

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

6 Kommentarer

 • Reply
  Denise
  april 12, 2015 at 7:27 pm

  Har du overvejet om det er falsk strubehoste? Det lyder næsten sådan. Vi har oplevet det et par gange og det der har hjulpet er, at pakke barnet godt ind i dynen og så ellers hen foran vinduet/altandør. Masser er kold luft og varmt barn. Man sover selv elendigt, hvis man altså kan sove, men barnet sover og det er bare det man ønsker.

  Prøv evt. At Google falsk strubehoste og se, om det passer på mollys symptomer.

  Og god bedring med hende! Nu må det snart være slut med sygdom hos jer!

  • Reply
   blonde toner
   april 13, 2015 at 8:49 pm

   ja vi kan ikke rigtig slippe alt det sygdom, når den ene er rask bliver den anden syg.. det her år har virkelig været sygdomsfuld.. ja det kan være.. synes dog hendes hoste er blvet bedre i dag.. men tak for tippet og tak for din kommentar

 • Reply
  Marlene
  april 12, 2015 at 8:35 pm

  Stakkels dig! Kender godt de nætter! For os gav det en smule hvile og lidt søvn (specielt til lillemusen), at jeg sad op og sov med hende i vores sofa – godt pakket op med puder her og der. Hosten kunne nemlig holdes på et minimum når hun lå op af mig – det blev helt skidt hver gang hun kom ned i noget som mindede om vandret, men hen sidst på natten hvor hun virkelig sov tungt kunne jeg komme lidt længere ned at ligge med hende – stadig på maven af mig. Prøvede også løg, men synes ikke det gav nogen effekt – tilgengæld stinker hele huset som ind i h…..! God bedring med hende! 🙂

  • Reply
   blonde toner
   april 13, 2015 at 8:51 pm

   Ja man gør alt hvad man kan, men lige som man tror der er ro på, så starter hosten igen, eg synes dog at det har været bedre i nat og i dag, så håber allerede hun er i bedring.. og om det er løgene under sengen , elle hvad det er der har gjort det, det vides ikke:P

 • Reply
  Natacha
  april 12, 2015 at 8:41 pm

  Det med løgne har virket super godt hos os!

  Du skal bare skrælle og hakke det, også i en skål og under sengen med det. Det lugter helt vildt, men bedre end minus nattesøvn

  • Reply
   blonde toner
   april 13, 2015 at 8:52 pm

   i nat var meget bedre, ikke tilnærmelsesvis så meget hoste.. om det var løgene der gjorde det, det ved jeg ikke, men har gjort det igen her til aften.. 🙂

  Skriv kommentar