5 ugers tjek og "Overskudsmor" - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

5 ugers tjek og “Overskudsmor”

molly5uger1

Så blev det tid til det første lægetjek med Molly, nemlig det obligatoriske 5 ugers tjek. Som de fleste af jer har kunne læse i de foregående indlæg, så har Molly været syg med lungebetændelse og har allerede været igennem antibiotika behandling, trods hendes kun 5 uger. Nu lysner det og sygdommen er ved at være på retur, i hvert fald for denne gang. Lægen lyttede på hende og lungebetændelsen er væk, så antibiotikaen har virket som den skulle og den besværede hoste er blevet meget bedre:)

Selve 5 ugers tjekket er ren rutine og Molly blev målt og vejet og tjekket fra top til tå – det hele så rigtig fint ud og hun tager fint på. Der er GODS i mors mælk, som lægen sagde det:)  Så vi ksla bare komme igen ved 3 mdr, hvor hun skal have sin første vaccination og der kan vi passende tage Vigga med, da hun også skal vaccineres.. Dog skal jeg lige afsted i mellemtiden til det famøse 8 ugers tjek. Det er jo helt vildt så mange aftaler man skal holde styr på når man får børn og specielt nu hvor der er to. Hvis ikke jeg havde en kalender, så var det da slet ikke til at finde rundt i og stadig kan der være aftaler der kommer bag på mig…

OVERSKUDSMOR?

Når ja og så var der lige det med “overskudsmor” – det var lægens ord. Han synes jeg virkede så rolig og afslappet, taget i betragtning at jeg er mor til to så små. Det tager jeg bestemt som et komplement, for den sidste uge har ellers været ret så hård, med alt den sygdom – Men udover det, så føler jeg egentlig også, at jeg har overskud i hverdagen… Selvfølgelig er der dage der er virkelig hårde, men de gode dage overdøver til hver en tid. Molly er 7-9-13 også noget nemmere, forstået på den måde, at hun ikke græder nær så meget som Vigga, da hun var i den alder. Det gør at jeg pludselig kan nyde barslen på en helt anden måde – Jeg husker tydeligt hvor hårdt det var med Vigga de første par måneder, da hun græd og var ked konstant – hun var det, man betegner som et kollikbarn. Molly har indtil videre ikke haft de samme problemer med maven, så jeg er evigt taknemlig og håber på at det fortsætter.. Så overskudsmor eller ej – jeg nyder min barsel og jeg nyder at gå hjemme med Molly..

molly5uger

Følg endelig med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så blir jeg glad:)

 – God weekend –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Gæst
  januar 17, 2015 at 11:01 am

  Jeg synes din blog er spændende at læse. 🙂 Jeg ville dog ønske du ville bruge lidt tid på korrekturlæsning. Stavefejlene og slåfejlene er lidt irriterende for læseren 🙂

  • Reply
   blonde toner
   januar 17, 2015 at 11:37 am

   Hej.

   Ja det beklager jeg.. ofte skriver jeg mine indlæg når der er børn omkring mig og det er ikke alt der lige fanger mit øje.. men jeg skal gøre mit bedste i fremtiden

   • Reply
    blonde toner
    januar 17, 2015 at 11:45 am

    jeg håber dog, at du fremover vil læse med trods mine stavefejl og hurtige skriven.. Jeg er heller ikke den ksarpeste til retskrivning mm.. så der vil nok forekomme lignende i fremtiden – det er en personlig blog og jeg skriver ofte hvad jeg tænker. Jeg bruger ikke en masse tid på at omskrive hver sætnint, for så ville jeg simpelthen aldrig få et indlæg færdigt.. det må være charmen ved en personlig blog:)

  Skriv kommentar