Bryllupsdag, børnefri og datenight - Blondetoner
Hverdagsglimt

Bryllupsdag, børnefri og datenight

I skrivende stund sidder jeg i bilen på vej hjem fra familiefødselsdag i Holbæk. En super hyggelig dag, men jeg må nok sande at jeg har været en smule medtaget efter gårdsdagens udskejelser. Det er ret sjældent Jon og jeg får pigerne passet og har en aften ude for os selv. I går var en af de dage og jeg har glædet mig til tosomhed og datenight. Det bliver værdsat på en helt anden måde, når man får børn og ikke længere har mulighed for “bare” at gå ud. Det skal planlægges lidt mere og der skal skaffes pasningsmuligheder. Sidstnævnte er for os lidt svære, så derfor må vi være ude i god tid.
Til dem af her der følger med på Instagram, så så i måske det billede jeg lagde ud torsdag aften af en lidt yngre udgave af mig selv og Jon, nemlig fra vores bryllupsdag. Der var nemlig en særlig anledning til at jeg havde inviterer Jon ud i gå. Vi kunne nemlig fejre blomsterbryllup, som også er 4 års bryllupsdag. Jeg fatter slet ikke at det er sp længe siden, men på den anden side, så er der også sket meget på de 4 år. Torsdag blev jeg tilmed forkælet med blomster af min kære mand, for egentlig var det torsdag der var vires bryllupsdag, hvis vi nu skal være helt korrekte😊 Fredag er bare en lidt bedre aften at tage ud og spise god mad og vin og få en aften ud af det, når nu man har mulighed for at få passet børnene. Pigerne blev passer hos bedstefar og der var som altid et hit og med massere forkælelse og hygge. Vi hentede dem her til morgen inden vi skulle til fødselsdag. Jeg må indrømme, at jeg godt lige kunne have sovet et par timer mere, jeg var lidt ramt🙈😂
Jon og jeg kunne så tage ind til byen allerede i går eftermiddags, drikke en kold øl i solen inden den stod på lækker middag hos Banksia food & beer, mit nye yndlings i indre by.. Lækker lækker australsk mad, god betjening og fantastisk fair priser. I kan læse lidt om restauranten her hvis i er nysgerrige.Vi havde en hyggelig middag med vin og god mad, hvorefter et vennepar stødte til og vi endte med at få en del drinks og øl og fortsatte ud i Kbh’s natteliv. Da klokken rundede 02 vendte vi næserne hjemad og for lige at afslutte en dejlig aften med stil, så lagde vi vejen forbi Max burger, fik en hamburger til at tage med i hånden og så passede det perfekt med toget kom, da vi ramte Nørreport. 
Jeg har været pænt træt det meste af dagen, men har holdt ud og været på, men kan godt mærke mine øjenlåg er en smule trætte hertil aften og tanken om at jeg skal bruge det meste af min aften på at skrive opgave huer mig ikke lige frem.. Der er Inter valg, den skal afleveres mandag morgen, så jeg skal havd lavet det færdig og ellers må jeg tage er par timer i morgen og sætte mig for mig selv, så jeg kan få den færdig til mandag.. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar