3 måneders lækkerhed og en lille update - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

3 måneders lækkerhed og en lille update

molly3mdr1

Tiden flyver afsted og Molly har nu rundet de første 3 måneder af sit liv. Det er ikke til at fatte så stærkt det går, specielt her anden gang der går det virkelig stærkt. Nu har vi jo også rigeligt at se til med to små, så det er nok også lidt af forklaringen på, at det bare går ekstra stærkt. Molly har, som i også kan se billedet, allerede vokset sig stor og stærk, både i højde og drøjde – så vi klager ikke. Alt i alt, så er hun bare en lille lækkermås.

I går aftes postede jeg et lille indlæg om, hvorvidt Vigga og Molly ligner hinanden ( kan læses HER ). I indlægget har jeg opsat billeder af dem ved siden af hinanden, og jeg må sige, at det er utroligt så meget de rent faktisk ligner hinanden. Ved første øjekast, kan det på flere af billederne være svært at se, hvem der er hvem. Jeg er ovenud lykkelig for, at  jeg har fået to så skønne unger i en alder af kun 25 år.

Jeg har altid vist, at jeg gerne ville have børn inden jeg blev 25 år. Det mål må siges at være nået til punkt og prikke:). Som jeg også har sagt tidligere, så tror jeg ikke der kommer en tre’er, da vi begge to (manden og jeg) er ret enige i at to er rigeligt;) Men man skal jo aldrig sige aldrig..

Vi er startet på et kiropraktor-forløb med Molly. Jeg er meget spændt på, om det kommer til at hjælpe på hendes bananform og spændinger i nakken. Jeg vil så gerne tro på det og hun skal lige færdigbehandles, før end jeg vil vurdere hele forløbet. Indtil nu har vi været afsted to gange, og heldigvis er bevægelsen af venstre arm blevet langt bedre, men banenformen er der stadig og hun skyder ret meget ryg. Generelt har hun været lidt ekstra pylret her på det seneste, men sover heldigvis godt om natten:)

Jeg har jo også et lille håb om, at amningen måske vil blive bedre, i takt med at hun får løsnet op for spændinger. Indtil videre har det ikke givet pote, vi kæmper stadig med det samme show – dog har vi nogle dage der er rigtig fine og så andre der er helt tossede. Men jeg giver ikke op, så længe hun tager på og vi kan få det til at lykkes, så er det bare sån det er.

I morgen drager vi mod lægen, hvor den står på 3 måneders vaccination. Jeg skal dog lige have ham til at lytte på hendes lunger først, for jeg synes, at hun de sidste par dage har hostet og raller lidt i vejrtrækningen, så nu må vi se om vaccinationen bliver udskudt.

Ja, og så har vi Vigga hjemme i morgen, for da jeg hentede hende fra vuggestuen var hun glohed på panden og da vi kom hjem sagde temperaturen 39,4. Hun har været pylret hele aftenen, men farer stadig rundt og vil absolut ikke side stille. Det ligner hende ikke, når hun er syg. Jeg mistænker lidt, at det er en efter-reaktion på MFR-vaccinationen. Mystisk nok have hun jo feber fredag og har så været feberfri siden lørdag og så feber igen. Men der er også mange i vuggestuen der er ramt, så det er ikke til at vide sig klog på.. Bare det snart vil forsvinde så er jeg glad.

molly3mdr2

Det var lige en lille update herfra – rigtig dejlig aften til jer.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar