3 års fødselsdag, mandagstanker og vind gavekort på 6000kr - Blondetoner
Hverdagsglimt

3 års fødselsdag, mandagstanker og vind gavekort på 6000kr

foedselsdag-gavekort-3aa

Så blev det mandag og en langsom en af slagsen.  Hvis det er gået nogens næse forbi, så havde vi jo en lille fødselar, der fyldte 3 år i fredags, nemlig Vigga. Jeg bliver, traditionen tro, altid lidt sentimental på pigernes fødselsdag. Mest af alt fordi jeg føler mig heldig over, at være blevet beriget med to sunde og raske børn og få lov til at være nogens mor. Det er en helt speciel oplevelse, jeg på ingen måde vil være foruden. Det giver livet en anden betydning og så får ordet kærlighed, en helt ny betydning.

Ved fødselsdage og højtider kan jeg ikke lade være med, at savne de menneske omkring mig, som ikke længere er her – min mor og morfar. De to personer har betydet allermest for mig og jeg er ked af, at de ikke kan være med til at opleve mine børn og være en del af deres liv. Jeg prøver, så vidt det er muligt, at mindes dem på den gode måde og vidergive alt det bedste fra dem begge. Savn er altid en svær størrelse og for mig fylder det stadig meget, særligt ved mærkedage.

Vigga har for mig, en helt særlig betydning. Nogen vil måske mene det er fjollet, men jeg ser meget af min mor i hende. Det er fantastisk, når nu ikke hun lever længere. Det der gør det lidt specielt er fordi, at min mor døde kort tid efter, at jeg havde fortalt, at jeg var gravid. Som den eneste var hun overbevist om, at det var en pige, jeg gemte på inde i maven. Alle omkring os, inklusiv os selv, var overbevist om, at det var en dreng. Min mor fik ret, maven gemte på en lille pige og Vigga kom til verden 11.11.13, fem måneder efter min mors død. Sådan er der jo så meget, men for mig har det bare en helt særlig betydning og det er i bund og grund det vigtigste. Jo større Vigga bliver, jo mere ser jeg min mor i hende og det er en helt særlig følelse, som jeg er rigtig glad for. Vigga blev født samme år, som min mor og det har skabt et helt særligt bånd – til tider føles det som om, min mor lever lidt videre igennem hende.

Hele lørdagen fejrede vi Vigga med boller, lagkage og varm kakao. Dagen var helt igennem god og familien var med til at give os den skønneste dag. Det er sjovt, som hun har nået en alder, hvor hun husker og mindes mange ting. Der sker rigtig meget med hende i øjeblikket og til tider kan hun være helt fjern, fordi hun tænker så det knager. Jeg er vild med den alder hun har og den måde vi kan være sammen på. Nysgerrigheden til livet er så magisk en ting hos børn og det ubekymrede sind. Tænk hvis man bevarede det hele livet. Der skal tids nok komme bekymringer og udfordringer, så lige nu dvæler vi bare ved den alder hun har og nyder tiden.

I anledning af Viggas fødselsdag, har jeg i samarbejde med Chickids.dk fået lov til at forkæle to heldige, med et gavekort på 3000kr. Så hvis i har lyst til at være med i konkurrencen, så kan i nemt deltage på facebook og instagram, hvor vi på søndag finder to heldige vindere:)

God mandag

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar