15 nemme frisurer til hverdag og fest - Blondetoner
"I skønhedens navn"

15 nemme frisurer til hverdag og fest

December er for langt de fleste forbundet med travlhed og tiden for julefrokoster og  familiekomsammen. Så hvad er mere passende end lidt lækker inspiration til lokkerne midt i alt juletravlheden.

Jeg synes selv det kan være svært at finde på noget nyt og så skal det heller ikke være for teknisk svært, hvis man selv skal kunne finde ud af det.  Alle de frisurer jeg har fundet frem til jer, er forholdsvis enkle at gå til, nogen mere end andre og så er de tænkt som inspiration, da de alle kan laves på en både pæn og enkel måde, men samtidig også på en roddet og vild måde. Jeg er selv mest til det lidt vilde look, hvor det ikke ser for opsat ud, så er det bare om at hive lidt i de forskellige totter og gøre det mere tilfældigt.

Et par foreslag til gode produkter her til vil være en god hårpudder, til bunden, det gør det noget lettere at skabe en god bundfylde og så er en god hårspray ligeledes ikke at kimse af..

Personligt er jeg vild med “knolden” og den kan laves på et hav af måder og til dem der ikke selv har fylden, så kan man købe sån en lille donutlignende ting også kaldet en valk, den kan kommes inden under håret, for at give fylden som på billedet.

knold

Nedenfor faldt jeg over to super fine opsætninger og de kan sagtens laves selvom man ikke har det lange lange hår. Man kan også bruge den omtalte donut her, ellers fåes den også i en aflang model, så den kan rulles ind i håret. Det er generelt et godt køb og mener de kan købes i H&M for ca 30 kr og i både mørk og lys, alt efter ens hårfarve. Ellers er det altid godt at sørge for gode hårprodukter, så man har det bedste udgangspunkt for en frisure der holder hele aften.

knold1

Som sagt er jeg ret vild med det der lidt vilde look, hvor det ikke ser alt for opsat ud. Faktisk må det gerne se lidt roddet ud det er lettest hvis håret ikke er nyvasket. Ellers kan en saltvandsspray og texture spray også være en god hjælp. Det ser så fint ud når man kombinere det vilde look med fine fletninger og det kan gøre på et utal af måder, så det er bare om at være kreativ

Screen Shot 2015-12-04 at 12.51.33

En super let måde hurtigt at få en fin frisure er ved nedenstående metode. En lidt løs hestehale, gerne let snoet i siderne. Derefter skal man blot dreje håret ned bag ved elastikken og trække hele hestehalen igennem, på den måde får man en snoning. Det kan gøres flere gange.

haar

Lige lidt mere inspiration til forholdvis nemme og super fine frisure. Det er altså bare om at være kreativ. Hvis ikke man har fald eller krøller, så kan det jo altid laves. Brug eventuelt et glattejern, det giver et super lækkert resultat, når man laver krøller med glattejern. frisure

God weekend

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar