10 ting jeg virkelig elsker... - Blondetoner
Hverdagsglimt

10 ting jeg virkelig elsker…

image

Hvad er mere passende end at dele de gode ting i livet, dem man virkelig værdsætter. Jeg har samlet 10 ting som jeg i den grad elsker.

1. At have smør under marmeladen. Måske det er noget det er kommet med alderen. For da jeg var barn fattede jeg slet ikke folk gjorde på den måde, det var det ulækreste, men nu elsker jeg det. Det smager jo bare lidt bedre. Der skal også smør på tebirkes – det jo ikke fordi de er usunde nok i forvejen.

2. At have god tid om morgenen, men har det sjældent. Isæt ikke efter jeg er blevet mor, men jeg arbejder på at få mere ro på.

3. At spise burger og gerne den største og mest snaskede af slagsen, gerne med fritter til og kold Cola, så bliver det ikke meget bedre.

4. At være i sommerhus med familien, det gør jeg kobler af på en helt anden måde – et afbræk fra hverdagens stress og jag.

5. At ordne mine øjenbryn. Noget jeg gør alt for sjældent, altså farver dem, men jeg elsker når det er gjort, det giver en helt anden karakter til ansigtet og jeg burde gøre det meget oftere. Hvis ikke de er farvede, så er de stortset ikke eksisterende og det ser helt tosset ud, så for det meste tegner jeg dem op, men meget naturligt, er ikke fan af skovsnegle:)

6. At nyde et godt glas vin. Om sommeren er jeg især glad for et koldt glad rose på terrassen.

7. At foråret er på vej, for så ved jeg sommeren er lige om hjørnet og forude venter solskin, sommerkjoler og store is.

8. At se gamle danske film, specielt dem med Dirch passer og soldater kammerater. Favoritten er dog en gammel klassiker “Det var på rundetårn”. Jeg får ikke set så mange gamle film efter jeg er blevet mor, så tænker pigerne en dag er store nok til at se dem med mig og forhåbenligt dele samme glæde.

9. At shoppe sko, det giver en øjeblikkelig lykkefølelse og kan vist ikke komme bag på nogen. Det er svært at beskrive, men jeg bliver oprigtig glad af nye sko. Ethvert outfit kan næsten redes med et par fede sko og jeg vil skyde på jeg har mellem 80 og 100 par sko, måske færre, for efter vi flyttede måtte jeg smide et par sække ud, der er simpelhen ikke plads. Drømmen er et Wall in blodet, hvor hver og en kan få en plads, men det er vidst en anden snak.

10. At få lov at sove til længere end Kl. 6 og det er i den grad ren lykke efter jeg er blevet mor, for filan det kan være en helt gave når ens børn lige vælger at sove en time længere end normalt. Tænk at de skulle komme ud af min mund, men altså en time ekstra kan være guld værd og det der med at sove langt op ad formiddagen, det kan jeg slet ikke huske hvordan føles. Så jeg er vel gået fra b-menneske til tvunget a-menneske:D

God aften skønne mennesker

😊

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Thea
  marts 8, 2016 at 8:11 pm

  Super fedt indlæg
  håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

 • Reply
  Line
  marts 9, 2016 at 8:05 am

  Jeg hæfter mig særligt ved nr 8 – det er også noget jeg er særlig glad for. Her er baronessen på benzintanken en særlig plads 🙂 Jeg glæder mig også til jeg kan se dem med mine unger 🙂

  • Reply
   blonde toner
   marts 9, 2016 at 6:51 pm

   Der er bare noget hwlt særligt over de gamle danske film og mon ikke nostalgien rammer, npr selv man sidder der med børnene en dag😊

  Skriv kommentar